10258 LEGO london bus

10258 London Bus

Het volgende voertuig in de serie Creaotr Expert Vehicles is zojuist bekend gemaakt! Het gaat om set 10258 London Bus.

Deze charmante Londense dubbeldekker bus, vol met authentieke details waaronder een fel rood kleurenschema, een panoramische voorruit, speciale wielen, een bestemmingsbord en een open achterdek met leuning, brandblusser en een spiraalvormige trap naar boven die naar het uitzichtsdek leidt.

Als functies zijn er de openende motorkap met motor, een gedetailleerde cabine voor de chauffeur met schuifdeur. Daarbij een afneembaar dak en bovenverdieping zodat je makkelijk bij het gedetailleerde interieur kunt. Daarin vind je authentieke details waaronder een vergeten paraplu, een krant en zelfs kauwgom!

Extraatje zijn de posters in 50’s look, met op de achterkant een moderne print. Dit model is gemaakt om een fijne uitdagende bouwervaring te bieden, met een kleine nostalgische touch.

Deze iconische set is 18cm hoog, 34cm lang en 13 cm breed. De set bevat 1686 onderdelen en zal vanaf 1 augustus beschikbaar zijn.  De VIP kaarthouders krijgen deze keer weer eerder toegang, vanaf 17 juli. De LEGO stores in London (5 stuks) verkopen de bus al vanaf morgen! Deze set gaat €129,99 kosten.

 

Share
Tweet
Pin it
Share
Share
Share
Related Posts
Lees meer

21305 – Het Doolhof

Onze Spaanse collega’s van Hispabrick hebben reeds een exemplaar van nieuwe Ideas set 21305 – Het Doolhof mogen…
Lees meer

21306 Yellow Submarine

LEGO heeft vandaag bekend gemaakt dat set 21306 Yellow Submarine (gebaseerd op de gelijknamige plaat van The Beatles…
Total
0
Share