RoseArt Ninja Shape Puzzel (1999)

Jaar van uitgave: 1999
Aantal stukjes: 200

Inleiding

Ik wist al van het bestaan van deze puzzel, maar ik zag het ineens op Marktplaats staan. Dit is gewoon een bijzondere merchandise, waar ik niet lang over hoefde na te denken om het in huis te halen.

De bouw

De aanpak begint met het leggen van de rand. Deze stukjes vallen niet altijd op, omdat de randstukjes niet allemaal recht zijn. De stukjes hebben voornamelijk rare vormen. De puzzel is groter dan verwacht en dat is te merken wanneer de rand helemaal af is. Dan de stukjes bij elkaar zoeken om sets af te maken en de laatste stukjes om de gaatjes te vullen.

Het geheel

Het is een puzzel met als afbeelding de presentatie van 1998 met Samurai Swordsman (6013), Treasure Transport (6033), Ninja Surprise (6045), Robbers Retreat (6088) en de Ninja Glider van Flying Ninja Fortress (6093). Toch die afbeelding komt bekend voor. Het duurde even, maar het afbeelding lijkt heel erg op de afbeelding van de Noord-Amerikaanse Medium Catalog van 1998.

Hoewel hier andere Gliders op staan en de Stone Tower Bridge (6089) in beeld is, heeft de lay-out erg veel weg met wat er op de puzzel te zien is. Wellicht zijn deze foto’s in dezelfde periode gemaakt voor verschillende doeleinden.

Conclusie

Het is een leuke en bijzondere puzzel. Het bevat niet veel stukjes, maar de vormen van de stukjes zorgen voor meer uitdaging.

Share
Tweet
Pin it
Share
Share
Share
Geef een reactie
Related Posts
Total
0
Share