Review: 8397 – Pirate Survival (2009)

De 8397 Pirate Survival is het piraten-broertje van de 8396 Soldiers Arsenal: eveneens 1 minifig en 12 parts voor een adviesprijs van €2,95. Hiervoor krijg je een piraat gewapend met pistool, een vis om boven een vuurtje te roosteren, een slang, een houweel en een krat met twee diamanten.
Helaas is dit setje veel minder geschikt als army-builder dan de Soldiers Arsenal. Daarvoor is de piraat te karig bewapend. Het krat en de vis zijn een leuke aanvulling voor de voorraad proviand, maar ik kan me voorstellen dat als je er tien van hebt het toch gaat vervelen (een luxe-probleem natuurlijk, maar dat zie ik niet zo snel gebeuren bij de Soldiers Arsenal).
Kortom: helaas geen army-builder, maar verder best een leuk setje. Als je zes euro wilt spenderen kun je denk ik beter de 6239 Cannon Battle aanschaffen dan twee van deze setjes of één 8397 en een 8396, maar als cadeautje of incidentele aankoop voor jezelf is het best aan te raden.

Share
Tweet
Pin it
Share
Share
Share
Geef een antwoord
Related Posts
Lees meer

76178 – Daily Bugle (2021)

Toen deze set al via een aantal kanalen lekte, was ik nog niet zo enthousiast. Toen de set echt werd aangekondigd, leek het mij wel leuk om te hebben. Dat gevoel begon alleen te groeien en op een gegeven moment toch de set gekocht...
Total
0
Share