76117 – Batman Mech vs. Poison Ivy Mech

76117-1

Jaar van uitgave: 2019
Aantal onderdelen: 375
Aantal minifiguren: 4
Oorspronkelijke adviesprijs: €39,99

De personages

Er zitten 4 minfiguren in deze set en ze zijn allemaal uniek voor deze set.

  • Batman/Bruce Wayne, miljardair en eigenaar van Wayne Enterprises
  • Flash/Barry Allen, Metahuman met de gave om zeer snel te bewegen. Deze versie is gebaseerd op de Rebirth Comics.
  • Poison Ivy/Pamela Isley, botanist met immuniteit tegen de meeste giffen en heeft de eigenschap om planten aan te passen op moleculair niveau.
  • Firefly/Garfield Lynns, een expert in explosieven en pyrotechnieken heeft vaak een jetpack en een beschermend pak.

De bouw

Het begint met de bouw van de Jetpack van Firefly. Vervolgens wordt de Poison Ivy Mech in elkaar gezet. Het is eigenlijk een plant op een voetstuk van 6 x 6. Delen van de plant zijn bevestigd met Mixel Joints. Als laatste wordt de Mech gebouwd van Batman. In de benen en torso zitten SNOT technieken

Het geheel

De Mech, of beter gezegd plant, van Poison Ivy ziet er goed uit. De begroeiing op het voetstuk is goed gelukt. De plant kan over geduwd worden. Dit gaat vrij makkelijk. De plant bevat een paar studshooters. Deze zijn best goed weggewerkt.

De Mech van Batman ziet er beter uit dan de voorganger van 2015. De Mech heeft prima articulatie. Op de rug is een netshooter verstopt. Deze kan omhoog geklapt worden. De rechterarm bevat een zaagblad en op de linker arm zit een paar studshooters. Er is genoeg ruimte voor Batman op in de cockpit plaats te nemen, maar het hoofd van de Mech sluit niet goed aan bij de borstdelen. Het had misschien meer gewrichten mogen hebben om de armen en benen meer articulatie te geven.

De Jetpack van Firefly is goed gelukt. Het is niet heel groot en de vlammenwerper is zeer geslaagd. De ‘nieuwe’ vlamelementen doen het goed in de Jetpack.

Deze set bevat geen bijzondere onderdelen. Het bevat een stickervel met 5 stickers. Deze gaan allemaal op de Mech van Batman.

Conclusie

Dit is best een leuke set. De Mech van Batman heeft iets te grote kieren rond het hoofd. Ergens raar dat de plant met Poison Ivy een Mech wordt genoemd. De set heeft leuke speelfuncties en de minifiguren zijn fantastisch in deze set.

Share
Tweet
Pin it
Share
Share
Share
Geef een reactie
Related Posts
Total
0
Share