6417 – Show Jumping Event (1997)

Jaar van uitgave: 1997
Aantal minifiguren: 1
Aantal onderdelen: 36
Oorspronkelijke adviesprijs: $4.00

Inleiding

Ik had persoonlijk niet veel met de Paradisa lijn van 1997, maar deze set is best wel een leuke toevoeging. Vrij recent heb ik deze set kunnen bemachtigen.

Minifiguren

In deze set zit een minifiguur.

  • Een vrouwelijke ruiter, is uniek voor deze set.

De bouw

Het eerste bouwsel is een paarden verzorgplaats met verschillende accessoires op een 2 x 12 Plate. Vervolgens wordt het podium gemaakt. Daarna worden nog twee springhekken gebouwd op 1 x 8 Plates. In een zekere zin wordt in een van de springhekken een SNOT techniek toegepast. Helaas wordt er in deze set een sticker over meerdere onderdelen geplakt.

Het geheel

De set bestaat een paar springhekken met een paarden verzorgplaats. De verzorgplaats heeft een drinkbak, bezem, schop, borstel en een zweep. Er is een houder voor de cap. De springhekken zijn verschillend van elkaar en verschillend van Rolling Acres Ranch (6419).

Kleurgebruik komt goed overeen met de andere sets van dit thema. Wel bijzonder om te zien dat in de 1997 reeks van Paradisa Medium Green wordt gebruikt in plaats van Light Green.

Onderdelen

In deze set zit een paar bijzondere onderdelen. De Medium Green Plate 2 x 12 is uniek voor deze set. De Pink Fence 1 x 4 x 2 Lattice (BL onderdeel 3185) verschijnt voor het laatst in deze set en Seaside Holiday Cottage (6489).

Conclusie

Dit is een leuke uitbreiding aan de Paradisa reeks. Het is een set met veel accessoires. Qua onderdelen is deze set wel een aanrader.

Share
Tweet
Pin it
Share
Share
Share
Geef een reactie
Related Posts
Total
0
Share