6402 – Sidewalk Cafe (1994)

Jaar van uitgave: 1994
Aantal minifiguren: 2
Aantal onderdelen: 47
Oorspronkelijke adviesprijs: $7.25

Inleiding

Deze set heb ik ook een tijdje geleden bemachtigd. De set had wel een leuke uitstraling met de toonbank en de verhoogde achterkant. Ik was ook erg blij dat de sticker nog goed was.

Minifiguren

In deze set zitten twee minifiguren.

  • Een man met hemd en zwembroek, is uniek voor deze set.
  • Een vrouw met bloemetjeshemd en zwembroek, is uniek voor deze set.

De bouw

De set begint met twee 6 x 8 Light Gray Plates. De toonbank en de achterzijde worden tegelijkertijd opgebouwd. De set gaat snel de hoogte in dankzij de 1 x 2 x 5 Bricks. In 8 stappen is de set klaar. Helaas moet er een sticker over meerdere elementen geplakt worden.

Het geheel

Het is een deels overdekte strandbar. Er is een kleine toonbank voor het bereiden van drankjes en ijsjes . Het heeft aan de voorkant decoratie (sticker) dat over twee onderdelen heen gaat. De achterzijde is vergelijkbaar met Seaside Cabana (6401), maar in tegenstelling tot Seaside Cabana heeft deze set wel Pink Plates tussen de Bricks en Arches. Het is een goede en kleurrijke toevoeging.

Er is een klein tafeltje voor mensen om te staan. Een parasol is uiteraard ook aanwezig. Een Printed Dish had misschien meer uitstraling gegeven. In deze set zit een fiets en dit is ook de enige Paradisa set waar een fiets in zit.

Onderdelen

In deze set zitten een paar bijzondere onderdelen. De Tile 2 x 2 with 4 Pastel Squares Pattern is uniek voor deze set. De Pink Dish 4 x 4 Inverted (Radar) with Solid Stud is uniek voor dit thema en zit maar in 5 sets.

Conclusie

De set is een goede toevoeging. Het heeft meer kleur dan de Seaside Cabana. Qua onderdelen is deze set misschien niet een aanrader. Voor een Paradisa fan is deze set wel een aanrader.

Share
Tweet
Pin it
Share
Share
Share
Geef een reactie
Related Posts
Total
0
Share