5905 – Hidden Treasure (1999)

5905-1

Jaar van uitgave: 1999
Aantal onderdelen: 33
Aantal minifiguren: 1
Oorspronkelijke adviesprijs: $2.00

Dit is de enige set van de Jungle serie, waarvan ik niet meer weet hoe ik er aan gekomen ben. De set viel voor mij op, omdat Gail Storm hier in zit. Gail Storm zat in de eerste serie maar in een paar sets. In deze serie lijkt ze vaker voor te komen.

Deze set is in Noord Amerika uitgebracht als 1271.

De bouw

Gail Storm is de enige personage in deze set. Het beeld in deze set wordt gebouwd op een 4×6 plate. De set is snel in elkaar gezet en er zitten geen ingewikkelde technieken in deze set.

Het geheel

Het is een klein setje. Een beeld met begroeiing waar een tablet (Sun Disc) in zit verstopt. In het beeld zit een edelsteen als versiering. De onderkant is grijs met bovenop de felle kleuren. De 4×4 plate is zwart en het was beter geweest als deze lichtgrijs of donkergrijs was.

Er zitten veel accessoires bij deze set. Een rugzak, geweer en een kaart zitten in deze set. Er zitten twee kleine dieren bij.

In deze set zitten een paar bijzondere onderdeel.  Het tablet (Sun Disc) is een bijzonder onderdeel en komt in totaal in 5 sets voor van deze serie. De printed 2×2 tile in Tan is ook uniek voor deze serie.

Conclusie

Een klein fijn setje. Een mooie uitbreiding voor het Jungle thema en een goedkope manier om aan de Sun Disc te komen.

Dit is absoluut een aanrader.

Share
Tweet
Pin it
Share
Share
Share
Geef een reactie
Related Posts
Total
0
Share