30677 – Draco in the forbidden forest (2024)

Jaar van uitgave: 2024
Aantal onderdelen: 33
Aantal minifiguren: 1
Oorspronkelijke adviesprijs: €3,99

Inleiding

Ik wist eerst niet wat ik moest denken van de nieuwe Harry Potter reeks. De set Forbidden Forest: Magical Creatures deed mij denken aan de eerste Harry Potter lijn van jaren geleden. Beetje fantasie is er nodig om te zien wat het voor moet stellen en de set laat het duistere karakter zien van het verboden bos uit de eerste twee films. Deze polybag sluit daarop aan en dat is gewoon de kers op de taart.

Minifiguren

Deze set bevat een minifiguur.

  • Draco Malfoy: leerling van Hogwarts van het huis Slytherin en zoon van Lucius Malfoy.

Bouw

De set wordt gebouwd op een 6 x 6 Round Plate. Het bouwsel krijgt snel hoogte door verschillende Bricks en Slopes. Het bouwwerk bevat geen ingewikkelde bouwtechnieken, maar laat met de beperkte onderdelen wel zien dat snel een stuk landschap in elkaar gezet kan worden.

Geheel

Het is een hol, waarin een uil in kan zitten. De uil is makkelijk in de hol te plaatsen en makkelijk te verwijderen. Met kleine Bar onderdelen staan de Leaves onder een hoekje. Dit geeft net iets meer karakter aan het bouwwerk. Het is vooral bedoeld als toevoeging aan de Forbidden Forest: Magical Creatures.

Onderdelen

In deze set zitten 2 bijzondere onderdelen. De Dark Purple Plant Plate, Round 1 x 1 with 3 Leaves (BL onderdeel 32607), ook bekend als Aangordblaadje, komt (tot nu toe) alleen in deze set en in de Forbidden Forest: Magical Creatures set voor. De uil komt tot nu toe maar in 6 sets voor, net als de 1×1 Round Brick in Glow In Dark White.

Conclusie

Het is een leuk setje met bruikbare onderdelen. Uiteindelijk is het vooral bedoeld als toevoeging aan Forbidden Forest: Magical Creatures. Voor een Harry Potter fan is deze set een aanrader.

Share
Tweet
Pin it
Share
Share
Share
Geef een reactie
Related Posts
Total
0
Share