1736 – Wizard’s Cart (1995)

1736-1

Jaar van uitgave: 1995
Aantal onderdelen: 17
Aantal minifiguren: 1
Oorspronkelijke adviesprijs: $2.50

Dit setje heb ik jaren geleden bemachtigd op Bricklink. Ik weet eigenlijk niet meer wanneer en waar ik het vandaan heb. Dit was gewoon een setje om het hebben. De Dragon Masters serie heeft genoeg sets met Majisto figuren.

Deze set is uitgebracht als polybag in Noord-Amerika onder setnummer 1746 en was in 1998 een promotie voor Kabaya in Japan onder setnummer

De bouw

De set bevat Majisto en deze is uniek voor deze set. De kar wordt gebouwd op een 2×6 plate. De bouw van de set gaat vrij snel. Er zitten geen ingewikkelde technieken in deze set.

Het geheel

Het is een klein karretje met een kist daarop. Op een of andere manier geeft deze set toch een andere kijk op Majisto. Majisto heeft verschillende plekken waar hij verblijft, maar reist rond met een simpele kar.

De set had toch een paar onderdelen meer mogen gebruiken. Al zijn het maar een paar tiles en jumpers om de kist makkelijker te kunnen verwijderen. In de kist zitten drie round plates. Dit moeten edelstenen voorstellen. Bij deze kar zit ook een donkergrijze vogel. Majisto heeft ook in deze set zijn karakteristieke glow-in-the-dark staf.

Majisto in deze set is uniek voor deze set. Hij heeft hierin geen zwarte cape.

Conclusie

Een kleine, maar leuke toevoeging aan de Dragon Masters serie. De kist is alleen niet makkelijk te verwijderen van de kar. Voor een leuk prijsje is dit wel een aanrader.

Share
Tweet
Pin it
Share
Share
Share
Geef een reactie
Related Posts
Total
0
Share