VTM zoekt LEGO MASTERS

VTM zoekt (met name Belgische) LEGO MASTERS. Heb jij wel zin om mee te doen aan ronde 2 van dit programma? Geef je dan op!

Voor het tweede seizoen van LEGO MASTERS van VTM zijn we op zoek naar geweldige LEGO bouw-teams die na het horen van de opdracht gelijk vol ideeën zitten. We zoeken specifiek teams die creatief en technisch op hoog niveau bouwen en gewend zijn om MOC’s te creëren zonder gebruik van ontwerp-software. Meedoen betekent: een once-in-a-lifetime chance om jullie bouwwerken aan een heel groot publiek te showen, veel lol met de andere teams, de beschikking over meer dan 2,5 miljoen LEGO stenen én de kans om de groten der aarde op LEGO designer gebied te ontmoeten: dit seizoen nodigt Brickmaster iedere aflevering een collega-designer uit als gast-jurylid en daar zitten verschillende beroemdheden tussen. En last but not least: jullie maken kans op het winnen van de felbegeerde LEGO MASTERS trofee én een flink geldbedrag.
Durven jullie de uitdaging aan? Geef jezelf en je teamgenoot dan op via https://esgnl.etribez.com/a/esgnl/legomastersnl/welcome. Hebben jullie nog vragen? Bel of sms dan naar onze redacteur Florence op 0031 6 2046 9547 of mail naar legomasters@endemolshine.nl.

Share
Tweet
Pin it
Share
Share
Share
Related Posts
Lees meer

10251 Brick Bank

In Korea is de nieuwe modular gelanceerd. 10251 Brick Bank. De set heeft 2380 onderdelen en 5 minifigs.…
Lees meer

Modelshow-Europe 2016

Recent waren een aantal enthousiaste Lego bouwers en Lowluggers aanwezig op de Modelshow-Europe 2016. Hier een kijkje op…
Total
0
Share