VTM zoekt LEGO MASTERS

VTM zoekt (met name Belgische) LEGO MASTERS. Heb jij wel zin om mee te doen aan ronde 2 van dit programma? Geef je dan op!

Voor het tweede seizoen van LEGO MASTERS van VTM zijn we op zoek naar geweldige LEGO bouw-teams die na het horen van de opdracht gelijk vol ideeën zitten. We zoeken specifiek teams die creatief en technisch op hoog niveau bouwen en gewend zijn om MOC’s te creëren zonder gebruik van ontwerp-software. Meedoen betekent: een once-in-a-lifetime chance om jullie bouwwerken aan een heel groot publiek te showen, veel lol met de andere teams, de beschikking over meer dan 2,5 miljoen LEGO stenen én de kans om de groten der aarde op LEGO designer gebied te ontmoeten: dit seizoen nodigt Brickmaster iedere aflevering een collega-designer uit als gast-jurylid en daar zitten verschillende beroemdheden tussen. En last but not least: jullie maken kans op het winnen van de felbegeerde LEGO MASTERS trofee én een flink geldbedrag.
Durven jullie de uitdaging aan? Geef jezelf en je teamgenoot dan op via https://esgnl.etribez.com/a/esgnl/legomastersnl/welcome. Hebben jullie nog vragen? Bel of sms dan naar onze redacteur Florence op 0031 6 2046 9547 of mail naar legomasters@endemolshine.nl.

Share
Tweet
Pin it
Share
Share
Share
Related Posts
Lees meer

LEGO in China erkend als trademark

Het hogere gerechtshof van Beijing (China) heeft eerder dit jaar (22 juli 2017) uitspraak gedaan dat het LEGO logo en de naam LEGO in het Chinees erkend als een bekend trademark. Deze erkenning is een belangrijke stap in het beter beschermen van het LEGO trademark in China. Dit betekent onder andere dat The LEGO Group beter in staat is om op te treden tegen schending van het trademark (lees, namaak-LEGO)
Lees meer

Moc van de maand juli

Race with Dace van Pizzas391 Bouwer: Pizzas391 Bouwtijd: ongeveer 3 weken Aantal onderdelen: 1031 Pizzas391 wilde een doorsnede…
Total
0
Share