Nieuwe CEO Lego en nieuwe holding

Huidig CEO van LEGO Jørgen Vig Knudstorp zal aftreden en worden opgevolgd door Bali Padda. De heer Padda is al 14 jaar actief binnen de Lego Group en huidig Chief Operations Officer.

Zie hier het volledige persbericht.

Het aftreden van JVK komt niet geheel onverwacht, hij zal namelijk voorzitter worden van de nieuw opgerichte holding genaamd LEGO Brand Group. De LEGO Brand Group zal het overkoepelend orgaan worden van de LEGO Group en LEGO Education, tevens zal de LEGO Brand Group de merk uitingen in de LEGO Foundation en LEGOLAND® attracties (door de Merlin Entertainments Group) beheren. Vice voorzitter van de LEGO Brand Group zal worden Thomas Kirk Kristiansen, zoon van huidig eigenaar Kjeld Kirk Kristiansen.

Zie hier het volledige persbericht.

Share
Tweet
Pin it
Share
Share
Share
Related Posts
BrickWars
Lees meer

27 augustus: Brickwars

Op zondag 27 augustus is er in het Museum van de 20e Eeuw in Hoorn een klein LEGO Starwars evenement met de naam “Brick Wars”. Verschillende Lowluggers zullen bouwwerken laten zien die gerelateerd zijn aan het universum van Star Wars. Zij zullen alles vertellen over hun meegebrachte lay-outs en bouwwerken. Ook is er een kleine verkoopstand. Hier kunnen minifiguren en kleine setjes gekocht worden.
Lees meer

LEGO kleurenpalet

LEGO heeft een nieuw kleurenpalet vrijgegeven. De “2016-versie”. Handig voor als je een keer eens kleuren na wilt…
Total
0
Share