MiniMocMadness – Thuiswerken

10 geweldige inzendingen deze keer voor de MiniMocMadness Thuiswerkeditie. Hier vind je alle inzendingen op een rijtje, onderaan kun je je stem uitbrengen in de poll.

10 fijne inzendingen dit keer voor de MiniMocMadness Thuiswerkeditie!

Chemie in huis

Een samenwonend koppel moet thuiswerken.Ze werken bij hetzelfde bedrijf in verschillende afdelingen.Ze hadden gelukkig genoeg werk voor thuis, maar de werkgever heeft aangegeven dat de praktische werkzaamheden ook doorgaan.De praktische werkzaamheden moeten ook thuis uitgevoerd worden.Glaswerk, roerplaat, pipetten, beschermende kleding en monsters zijn meegenomen naar huis.De keuken is geschikt voor laboratoriumwerkzaamheden. Er is een gootsteen, afzuigpunt, koelkast en een werkblad.Zij werkt op een microbiologisch lab en heeft thuis voedingsbodems gemaakt.Bacteriën kweken gaat prima in een stoof op het lab, maar thuis in de oven was toch minder goed afgelopen.Hij werkt op een natchemisch lab en is inmiddels bezig met eenvoudige reacties. Maar bij een monster heeft hij last van rookvorming.Zou de afzuigkap van de keuken het wel aankunnen?Vele chemicaliën maken goed schoon, maar of je dat ook in de keuken wilt hebben?De wortelen liggen al klaar voor het avondeten. Eet smakelijk!


Een kwelling

Het is al een tijd gaande dat ik thuis moet werken. De deur ben in nog niet uit geweest. Het is inmiddels een sleur geworden.Ik heb nog wat post liggen, maar heb ik eigenlijk geen zin in.Kranten heb ik ook nog niet uit.Gisteren was ik nog gaan kaarten, maar dat moet ik nog even opruimen.Deze week heb ik ook een pizza laten komen.De wortels stonden nog klaar. Dat komt wel weer.Nog even doorbijten, maar het is bijna om te huilen.


Honey, I work at home today!!

Op het moment dat buschauffeur Henk hoort dat hij moet thuiswerken, rijdt hij prompt met bus en al bij vrouw Tina de huiskamer binnen. Zoon Johnny, die onder douche staat schrikt zich ook een badmuts want er zitten plots allemaal scheuren in de vloer. De hele familie heeft nog wel een klein gelukje want de enige buspassagier, Els, heeft nog een wortel gekocht op de markt en dus kunnen ze met een gerust hart vandaag thuis blijven want er is nog wat te knabbelen in huis.The Mancave

Na slechts 2 dagen van verplichte thuis quarantine is vader al bezig met het bouwen van zijn eigen “mancave”/ thuiskantoor zodat hij even kan ontvluchtenvan vrouw en kinderen. Die hem trouwens tijdens het bouwen goed in de gaten houden, 


Nar Naar

Als nar probeert Albert ook thuis te werken met als verplicht publiek zijn zoontje(, die verveeld zit toe te kijken). Maar dat valt nog niet mee in z’n kleine huisje op een wiebelige bank!“Thuiswerken? Best te doen… aaargh!”

Ja, ik moet thuiswerken. Maar dat is best te doen hoor. Tudeluut. Tudeluut. O, wacht even, telefoon. Werk,. Hallo, met X van firma Y spreekt u. Wat zegt u? Ja, is goed. Ik kijk het even na. Wat? Jongens, even rustig! Papa moet werken! Ja, ik zie dat ik die offerte BZZSSKKKGGRRRRSSKKK Schat! Schat! Hou even op met die boormachine, ik zit aan de telefoon. Ja sorry, er kwam even iets tussen hier. Ja, ik zit thuis ja. Corona hè? Nou die offerte… Piew! Piew! En jij was dood! Nietus! Jongens! Jongens! Rustig nou even, ik zit aan de telefoon. Ik moet werken. Eh ja meneer, die offerte komt eraan, ik zal hem… Pap! Pahaap! O sorry, momentje. Ja, wat is er nou? Pap, de poes. De poes! Ja, wat de poes? O, hemel. Pardon, mag ik u straks even terugbellen? Damn, de muren komen op me af in deze heksenketel, aargh!


Afgelast!

Helaas worden vele evenementen, sportwedstrijden of Lego bijeenkomsten afgelast. Ik werk in een lasbedrijf waar zo ongeveer alles wordt afgelast 😉, echter thuiswerken is daarin in geen optie, of we moeten ons laswerk meenemen en in de slaapkamer op bed gaan lassen!


Ik vind het maar niks dat ie thuiswerkt, hoor.

(Foto 2 is eigenlijk vooral om te laten zien dat de moc heus wel op 16×16 past, hoewel het voertuig op de andere twee foto’s er wat buiten valt).


Het beeld van de thuiswerker

Zoals de thuiswerker denkt
Zoals de menigte denkt
Het totaalplaatje

Knalfuif!

De buren zijn niet zo blij met deze thuiswerkende piraat. Zij hadden iets anders in gedachten bij hun knalfuif.


Tijd om je stem uit te brengen!

Op het forum kunnen geregistreerde leden hun stem uitbrengen.

Share
Tweet
Pin it
Share
Share
Share
Related Posts
Lees meer

Kasteel Assepoester

Wat een parel kwam er weer uit de koker van SwanDutchMan! Deze keer een miniatuurversie van het Assepoester…
Lees meer

Scooby Doo bevestigd

De London Toyfair is begonnen en natuurlijk zijn de Britse LEGO fanaten meteen gaan kijken wat er zoal…
LEGOworld 2017 inschrijving geopend
Lees meer

Inschrijving LEGOworld geopend

De inschrijving voor LEGOworld 2017 is geopend! je kunt je vanaf vandaag opgeven voor 's werelds allergrootste LEGO-event. Het wordt weer gehouden in de jaarbeurs, dit jaar van 18 tot 24 oktober.
Total
0
Share