LowlugXL 2023

Op zondag 27 augustus 2023 vindt alweer de derde editie van LowlugXL plaats. Deze keer weer een heel weekend, waarvan de zaterdag een besloten meeting is voor leden en de zondag de publieksdag. Op die dag laten we tussen 10.00 en 15.00 zien wat we in huis hebben!

zondag 27 augustus 2023

De zaal gaat open voor publiek op zondag van 10.00 tot 15.00. De grote zaal van D’n Binger is gevuld met een LEGO Modelbouwshow met een breed scala aan thema’s. Uiteraard allemaal eigen creaties! We hebben treinen, kastelen, Super Heroes, Star Wars, je kunt het zo gek niet bedenken of het is er.

Naast je laten inspireren door MOCs (My Own Creation) kun je ook zelf aan de slag in de bouwhoek en meedoen met de puzzeltocht.

Friends

Een speciale vermelding voor het thema Friends. Uit de enquête van vorig jaar bleek dat de bezoekers dat graag wilden zien. Een groep Lowluggers ging aan de slag en op 27 augustus kun je het resultaat in D’n Binger komen bekijken.

puzzeltocht

Uiteraard hebben we ook weer een interactief element waarbij je mooie prijzen kunt winnen. Doe mee met onze puzzeltocht, dit kan de hele dag!

verkoop

Hoewel LowlugXL met nadruk géén verkoopbeurs is, hebben we ook deze keer een samenwerking met BaarloBricks. Dit bedrijf uit Peel en Maas is de hele dag aanwezig met hun verkoopstand.

Waar is het?

LowlugXL kun je bezoeken in gemeenschapshuis D’n Binger, Alexanderplein 2 in Meijel.

De entree is €2,00 per persoon.
Graag tot dan!

Share
Tweet
Pin it
Share
Share
Share
1 comment
Geef een reactie
Related Posts
brick2015
Lees meer

Brick 2015, verslag

Het afgelopen weekend zijn uw moderators, Large en Workfromtheheart, op bezoek geweest bij Brick 2015 in de ExCel…
Total
0
Share