LowlugXL 2020 naar 2021

LowlugXL 2020 gaat niet door. I.v.m. de maatregelen rondom Covid-19 hebben we besloten pas in 2021 een nieuwe editie te organiseren.

Zoals iedereen waarschijnlijk inmiddels wel vernomen heeft, heeft het kabinet besloten om in verband met de Covid-19 crisis alle evenementen tot (in ieder geval) september 2020 af te gelasten. Dit betekent dat ook ons eigen event LowlugXL geen doorgang kan vinden in het geplande weekend van 29 en 30 augustus. 

We zouden natuurlijk kunnen verschuiven naar het najaar. Echter, áls er dan al mogelijkheden zijn om een evenement te organiseren, dan zit het najaar vanwege al staande evenementen, maar ook de verschoven evenementen nokvol.
Daarnaast willen we graag een LowlugXL waarbij iedereen zich comfortabel voelt. We willen ook graag een evenement met zo min mogelijk restricties voor bezoekers en deelnemers. Wij zien dat als zeer waarschijnlijk onhaalbaar op een later tijdstip dit jaar.
Als organisatiecommissie hebben we daarom besloten om LowlugXL 2020 niet door te laten gaan en ons volledig te richten op een supervet event in 2021.

Share
Tweet
Pin it
Share
Share
Share
Related Posts
city 2015
Lees meer

City 2015

De officiële afbeeldingen van de nieuwe LEGO City sets zijn beschikbaar.  Er komen 3 subthema’s binnen City. Moeraspolitie,…
Lees meer

Lowlug XL

Op zondag 25 augustus 2019 organiseert Lowlug de eerste editie van LowlugXL. Een dag voor en door LEGO-fans.…
Total
0
Share