Legoworld 2015

De informatie voor de deelnemers van Legoworld 2015 is binnen!
Klik snel verder voor alle info.De voorbereidingen van LEGO World zijn weer van start gegaan en uiteraard zal er weer een Fanzone zijn waar exposanten uit binnen- en buitenland de mogelijkheid krijgen om hun modellen en layouts aan het publiek en aan elkaar te tonen. Het evenement zal wederom plaatsvinden rondom de herfstvakantie; van 21 t/m 27 oktober zullen de deuren geopend zijn. Voor de derde achtereenvolgende keer wordt het gehouden in de Jaarsbeurs in Utrecht.

Anders dan voorgaande jaren is er nu een online inschrijfsysteem. Veel gemakkelijker en vooral ook overzichtelijker. In het formulier kun je aangeven wat je wilt exposeren en wat je wensen zijn. Je kunt je aanmelden als individu of als groep, indien je een gezamenlijke layout hebt. Uiteraard zullen alle inschrijvingen worden beoordeeld, want helaas is deelname niet gegarandeerd. De organisatie zal wederom haar best doen om een grote diversiteit aan layouts en modellen tentoongesteld te krijgen.

Hieronder vind je alle informatie m.b.t. LEGO World en het inschrijfformulier. Veel succes en wie weet tot ziens op LEGO World!
Mocht je nog vragen hebben dan kun je die stellen via e-mail: legoworldnederland@gmail.com

Met vriendelijke groet,
Stuurgroep LEGO World 2015

Informatie LEGOworld


 


Overnachten

Beste Afols,

Zoals in de info brief reeds vermeld zouden we nog terug komen op de prijzen voor overnachting tijdens LEGO World 2015. Er worden door LEGO 20 slaapplekken aangeboden zonder kosten. Dit betekent dat max 20 personen gratis slapen ipv de € 10,00 euro per nacht. Indien er meer als 20 AFOLS willen blijven slapen dan worden de AFOLS die het verst weg wonen van de Jaarbeurs het eerst voorzien. Dit betekent indien je 21 of hoger uitkomt je dus de € 10,00 euro per nacht betaalt. Deze regeling telt uiteraard alleen voor AFOLS en NIET de eventuele meekomende gezinsleden. Deze betalen de volle prijs.

Met vriendelijke groet,

Stuurgroep LEGO World 2015

 

Share
Tweet
Pin it
Share
Share
Share
Related Posts
Lees meer

Moc vd Maand Mei

We hadden veel bouwwerken om uit te kiezen. MOC van de maand mei gaat naar: Elderon met The Exiled Warlord.
Lees meer

10242 Mini Cooper

Daar is hij dan, de Mini Cooper! LEGO bracht eerder al een Volkswagen T1 uit, en deze nostalgische…
Total
0
Share