MOC by Silvio

LEGO World 2018

Dat was Lego World 2018. Een week lang stond een vrij grote groep van LowLUG op Lego World met verschillende bouwwerken. Van sculpturen tot landschappen en van vrachtwagens tot ruimtevoertuigen, er was veel diversiteit onder de bouwwerken in de Fanzone.

Veel leden hadden al verschillende edities van Lego World achter de rug, maar er waren vijf leden die hun debuut hadden afgelopen week. De eerste paar dagen was het gezellig druk, maar zaterdag was het al aanzienlijk drukker. Zondag en de drie opvolgende dagen waren uitverkocht en op dinsdag werd er besloten om een uur langer open te blijven vanwege de drukte.

De bezoekers hadden de gebruikelijke vragen en af en toe zat er een iemand van LowLUG in het publiek. Zaterdag was er voor de exposanten een avondprogramma, die dit keer wat kort was. Desondanks de kortere avondprogramma, was zondag vermoeiend. De dagen vlogen voorbij en afbreken ging vrij snel. Uiteraard zijn er foto´s gemaakt van de fanzone
Hopelijk volgend jaar weer!

Share
Tweet
Pin it
Share
Share
Share
Related Posts
70620 ninjao city
Lees meer

70620 Ninjago City Designer video

LEGO heeft een designer video gepubliceerd voor set 70620 Ninjago City. Hiermee krijg je een prachtig kijkje in de details van deze set die vanaf 16 augustus voor vip-leden verkrijgbaar is.
Lees meer

Give a poly

Het kan niemand ontgaan zijn dat ook wij in Nederland te maken hebben met een grote instroom van…
Total
0
Share