LEGO bouwt nieuw hoofdkantoor

LEGO-Hovedkontor

LEGO gaat in Billund een nieuw hoofdkantoor bouwen. Op een perceel van ruim 52.000 vierkante meter zal niet alleen het nieuwe gebouw komen te staan, maar ook plaats hebben voor een openbaar park rondom het gebouw. Op deze manier wil LEGO iets terug doen voor het kleine Deense dorpje waar LEGO groot is geworden.

In het gebouw zullen meer dan 4.000 werknemers een plek vinden. Het gebouw is dan ook een oplossing voor het steeds groeiende bedrijf – vorig jaar kwamen er in Billund alleen al 250 banen bij.

Het LEGO hoofdkantoor zorgt voor een unieke sociale omgeving die als een dynamische wereldwijde hub zal dienen. Niet alleen voor de medewerkers die werken in het gebouw op een dagelijkse basis, maar ook voor de vele LEGO medewerkers in de rest van de wereld bij hun bezoek aan Billund. Het zal veel interessante faciliteiten bevatten waar medewerkers zowel fysiek als sociaal actief met elkaar kunnen zijn, zowel binnen als buiten de werkuren. Het is onze duidelijke bedoeling dat de sfeer zowel informeel en inspirerend moet zijn, waardoor het ideaal is voor werknemers om tijd door te brengen met hun collega’s uit de rest van de wereld, zegt Claus Flyger Pejstrup, Senior Vice President van de LEGO Group.

Het gebouw zal worden gebouwd in dezelfde stijl van het LEGO Ideas House wat op dit moment in het centrum van Billund wordt gerealiseerd.

Share
Tweet
Pin it
Share
Share
Share
Geef een reactie
Related Posts
tehcnic 2015
Lees meer

Technic 2015

Het is weer oktober, en dat is traditioneel gezien de tijd dat er échte afbeeldingen online komen en…
Total
0
Share