LEGOworld 2017 inschrijving geopend

Inschrijving LEGOworld geopend

De inschrijving voor LEGOworld 2017 is geopend! je kunt je vanaf vandaag opgeven voor ‘s werelds allergrootste LEGO-event. Het wordt weer gehouden in de jaarbeurs, dit jaar van 18 tot 24 oktober.

Omdat de herfstvakantie dit jaar anders valt dan voorheen zijn de dagen van LEGOworld ook aangepast.
Dit jaar valt LEGO World van woensdag 18 oktober tot en met dinsdag 24 oktober.
De opbouwdag is dit jaar op dinsdag 17 oktober.

Inschrijvingen
Net als voorgaande jaren zal de stuurgroep je inschrijving beoordelen. Omschrijf je lay-out kort en bondig. De inschrijvingen worden beoordeeld op de bijgeleverde foto’s. Omdat de inschrijving ver voor de beurs is volstaat een schets ook, echter wel voldoende ondersteunt door fotomateriaal zodat de stuurgroep kan inschatten hoe de totale lay-out eruit gaat zien. Geen foto’s betekent dat de inschrijving automatisch wordt afgewezen.

Net als vorig jaar geldt dat je je inschrijft per persoon. Als je met meerdere mensen een lay-out maakt, moet ieder zich apart inschrijven voor zijn deel.

Inschrijvingen moeten voldoen aan de volgende punten:

  • Geen set verzamelingen
  • Bij toepassing sets in de lay-out moeten deze netjes zijn ge├»ntegreerd in de totale lay-out, maar waarbij wel een goede balans moet zijn tussen eigengemaakte modellen en sets.
  • Geen reclame-uitingen in, op of rond de stand of lay-out. Reclame voor eigen website is toegestaan als daar geen verkoop op staat, bijvoorbeeld betalen voor bouwinstructies.
  • Toepassing van third party onderdelen zijn toegestaan als dit een systeem is dat niet door LEGO te vervangen is.
  • Third party wapens zijn niet toegestaan.
  • Ander speelgoed toegevoegd aan een lay-out dan LEGO is niet toegestaan (zoals Playmobil poppetjes).
  • Oorlog en militair gerelateerde onderwerpen zijn niet toegestaan, alsook uitingen van geloof en religie.

Verder let de stuurgroep op de kwaliteit van de modellen, lay-outs en aankleding. LEGO wil graag dat er hoogstaande kwaliteit gepresenteerd wordt. De inschrijvingen zullen worden beoordeeld op basis van kwaliteit en originaliteit opdat er een mooie mix aan modellen en lay-outs gepresenteerd zal worden. Een individuele deelnemer kan ook afgewezen worden als hij onderdeel is van een groep.

Over de uitslag van de beoordeling kan niet worden gecommuniceerd.

Klik hier om je in te schrijven

Internationale exposanten
Vorig jaar waren er een aantal buitenlandse exposanten die deelnamen aan LEGO World. Om dit internationale karakter verder uit te bouwen zal de organisatie wederom open staan voor deelname uit het buitenland. Er is al belangstelling getoond en de organisatie juicht dit uiteraard toe. Dit biedt de exposanten een unieke mogelijkheid om kennis te maken en te netwerken met exposanten die je eigenlijk alleen maar online kent.

Inschrijving
Je kunt je inschrijven tot en met 17 juni 2017. Van inschrijvingen die na die datum binnenkomen kunnen we deelname niet garanderen.
Uiterlijk 8 juli 2017 geven wij duidelijkheid omtrent je deelname.

~> Lees ook op het forum over inschrijven en deelname

Share
Tweet
Pin it
Share
Share
Share
Related Posts
Lees meer

Moc van de maand augustus

Daar zijn we weer! De afgelopen maand is er redelijk veel gepost en begin juli tijdens de online meeting was er ook veel te zien. Uiteindelijk zijn Aangord en Sander tot een conclusie gekomen.
Lees meer

LEGO in China erkend als trademark

Het hogere gerechtshof van Beijing (China) heeft eerder dit jaar (22 juli 2017) uitspraak gedaan dat het LEGO logo en de naam LEGO in het Chinees erkend als een bekend trademark. Deze erkenning is een belangrijke stap in het beter beschermen van het LEGO trademark in China. Dit betekent onder andere dat The LEGO Group beter in staat is om op te treden tegen schending van het trademark (lees, namaak-LEGO)
Lees meer

LowlugXL 2020 naar 2021

LowlugXL 2020 gaat niet door. I.v.m. de maatregelen rondom Covid-19 hebben we besloten pas in 2021 een nieuwe editie te organiseren.
Total
0
Share