Forum

[Algemeen] Films/TV...
 
Meldingen
Alles wissen

[Algemeen] Films/TV-series (trailers en (spoiler)discussies)

Pagina 5 / 5
TAFOL

Regisseur Edgar Wright heeft al enkele bekende films op zijn naam staan. Zo heeft hij o.a. Shaun of the DeadScott Pilgrim vs. the World en Baby Driver geregisseerd, films die een bepaalde flair van originaliteit bevatten. In 2014/2015 zou hij zelfs Ant-Man voor Marvel Studios hebben geregisseerd, ware het niet dat zijn visie niet stookte met die van hogerop en hij daarom werd vervangen door Peyton Reed. Gelukkig heeft hij veel andere films gemaakt die genoeg de aandacht trokken om succes te boeken. Zo vond ik persoonlijk vooral Baby Driver erg goed voor een verhaal over iemand die vluchtauto's bestuurt.

 

Op 22 oktober 2021 staat Edgar Wright's Last Night in Soho gepland om in de bios te draaien. Deze thriller gaat over een jonge mode-ontwerpster die op mysterieuze wijze in staat is om het lichaam van een jonge vrouw uit de jaren '60 over te nemen in het bruisende Londen, alleen maar om in de buurt te komen van haar idool, een wannabe zanger. Maar in deze tijdsperiode is niets wat het lijkt en de tijd lijkt vreemde trekjes te hebben, wat tot schadelijke gevolgen kan leiden. De hoofdrollen zijn weggezet voor Thomasin McKenzie (The Hobbit: The Battle of the Five ArmiesJojo Rabbit), Anya Taylor-Joy (The Queen's Gambit, New Mutants) en Matt Smith (Doctor Who). Je kunt de teaser trailer hieronder bekijken:

 

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 25 mei 2021 23:18
TAFOL

Officiële trailer voor The Tomorrow War:

 

 

Nieuwe trailer voor Hitman's Wife's Bodyguard:

 

 

En nog een trailer voor In The Heights:

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 26 mei 2021 23:39
TAFOL

Toen Disney in 2003 een piratenfilm wilde maken, gebaseerd op de populaire bootattractie in Disney World Californië, dachten heel veel mensen dat dit een flop zou worden. Het piratengenre was namelijk nooit echt populair geweest bij filmbezoekers (op enkele uitblinkers zoals Treasure IslandHook en The Goonies na) en het was alweer te lang geleden dat er een soortgelijke film in de bios draaide. Toch wilde Disney Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl op het witte doek laten verschijnen en de rest is geschiedenis. Nog nooit eerder waren piratenfilms zo populair geweest als degenen waar Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley in speelden. Het succes was verbazingwekkend overweldigend. 

 

In 2020 wilde Disney dit succes herhalen door nog een film uit te brengen die gebaseerd was op een bootattractie. Ditmaal was het de beurt aan Jungle Cruise, een avonturenfilm met o.a. Emily Blunt (Mary Poppins ReturnsA Quiet Place) en Dwayne Johnson (de Fast and Furious-franchise, de Jumanji-sequels) in de hoofdrollen. De film vindt plaats in het hart van de Amazone waar wetenschapper Dr. Lily Houghton op zoek wil gaan naar de Levensboom, die, naar het schijnt, alle kwalen kan genezen. Omdat je alleen daar kan komen via de rivier, huurt Lily de stoere en avontuurlijke scheepskapitein Frank Wolff in om de expeditie te leiden. Maar de weg naar de Levensboom is niet zonder gevaren en daar komen ze gauw genoeg achter...

 

Oorspronkelijk gepland voor 24 juli 2020, is deze film verzet naar 30 juli 2021. Vanaf deze datum kun je hem niet alleen in de bios bekijken, maar is hij ook verkrijgbaar via Disney+ Premier Access voor €21,99. Hieronder kun je de verschillende trailers voor deze film bekijken, waaronder de nieuwste die vandaag is verschenen:

 

 

Ook is er een officiële trailer verschenen voor M. Night Shyamalan's Old:

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 27 mei 2021 17:36
TAFOL

2de trailer voor Space Jam: A New Legacy:

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 10 juni 2021 00:00

Gisteren een de Bad Batch gekeken. Ik moest de laatste twee afleveringen nog.
Dit is echt een fantastische serie. Nu wachten op de volgende aflevering.

 

Gisteren ook Loki gekeken.
Voor degene, die het verhaal niet helemaal scherp hebben, je kan gewoon de aflevering kijken.
Het wordt allemaal uitgelegd/laten zien op een leuke manier.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 10 juni 2021 07:39
Human

en je vergeet Jessica Jones waardoor ik niet op Netflix kon. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 10 juni 2021 10:15
TAFOL

Op 8 december 2019 verscheen de eerste trailer voor Free Guy, een sci-fi aktiecomedy met Ryan Reynolds (DeadpoolThe Hitman's Bodyguard) in de hoofdrol. In deze film speelt hij Guy, een niet-speelbaar personage die in eerste instantie niet doorheeft dat hij in een videogame zit. In de virtuele wereld van Free City werkt hij namelijk als een ordinaire bankmedewerker, maar op een dag komt hij achter de waarheid en besluit hij om een held te worden in zijn eigen verhaal. Nu hij beseft dat er geen grenzen zijn in zijn wereld, is hij vastbesloten om de wereld op zijn manier te redden voordat het te laat is...

 

Deze film is al verschillende keren verschoven. Eerst was het bedoeling dat hij op 3 juli 2020 uitgebracht werd, maar vanwege de pandemie ging dit niet door. Hierdoor werd de film verplaatst naar 11 december 2020 en later weer naar 21 mei 2021. Pas in maart van dit jaar werd de uiteindelijke beslissing genomen om deze film op 13 augustus 2021 uit te brengen. Met bijrollen voor Jody Comer (Killing Eve), Joe Keery (Stranger Things) en Taika Waititi (regisseur van en acteur in Jojo Rabbit, Thor: Ragnarok en Thor: Love and Thunder) belooft Free Guy een dolkomische zomerfilm te worden die het verdient om eindelijk uitgebracht te worden. Je kunt de trailers voor deze film hieronder bekijken:

 

 

 

En nog een nieuwe trailer voor Black Widow:

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 11 juni 2021 14:39
TAFOL

In de 26 jaar dat Pixar animatiefilms uitbrengt (de eerste Toy Story kwam in 1995 in de bios), heeft deze filmstudio aardig wat pareltjes op het witte doek gebracht. Niet alleen waren de Toy Story-films een daverend succes, maar ook Finding NemoThe IncrediblesRatatouille en Up kun je nu echte Pixar Animation Studios meesterwerken noemen op het gebied van animatiefilms. Niet alleen kunnen kinderen zich vinden in de fantasierijke omgevingen die deze films ze voorschotelen, maar ook volwassen fans vinden ze fantastisch. 

 

1 van deze films kwam in 2001 uit en heette Monsters, Inc. De eenogige Mike Wazowski en de grote blauwharige James P. Sullivan zijn een van de teams die erop toezien dat ze de angstkreten van kinderen verzamelen en zo Monstropolis voorzien van energie. Dit loopt allemaal op rolletjes, totdat Sulley op een dag na werktijd een verlaten deur ontdekt en zo er per ongeluk voor zorgt dat een kind in de monsterwereld terecht komt. Dit zorgt weer voor hilarische avonturen, waarin Mike en Sulley erachter komen dat kinderen helemaal niet giftig zijn (zoals altijd al was beweerd) en dat je door het te laten lachen van kinderen meer energie opwekt dan dat je ze bang maakt.

 

Vanaf 7 juli start er een nieuwe serie op Disney+, genaamd Monsters At Work, met in de hoofdrol het paarse monster Tyler Tuskmon, die vers van de universiteit klaar is om kinderen de schrik van hun leven te bezorgen. Maar eenmaal op Monsters Incorporated aangekomen, komt hij erachter dat het hele bedrijf is geswitcht naar lachkracht in plaats van angstkracht, wat erg verwarrend is en totaal niet is waar hij zich op heeft voorbereid. Hoe gaat Tyler met deze grote en onverwachte verandering om? En kan hij zijn talenten nog wel kwijt in het bedrijf waar hij zijn hele leven naartoe heeft gewerkt? De trailer voor deze serie vind je hieronder:

 

  

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 11 juni 2021 18:26
Pagina 5 / 5
Deel: