Forum

[Algemeen] Films/TV...
 
Meldingen
Alles wissen

[Algemeen] Films/TV-series (trailers en (spoiler)discussies)

Pagina 4 / 4
LegoRK

 "In the hights" lijkt me wel een toffe film. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 16 maart 2021 09:34

Inmiddels ben ik halverwege seizoen 2 van de Runaways.

Leuke serie met interessante personages. Het is een Marvel serie, maar geen doorsnee superhelden serie.
Qua verhaallijn heeft het wel iets van Arrow seizoen 1 en Agents of S.H.I.E.L.D. seizoen 3.

Tot nu toe is Runaways zeker een aanrader. duim  

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 16 maart 2021 11:47
ggj
 ggj

Firefly en Serenity waren leuk bigsmile  

 

Disney+ Star heeft trouwens meer series en films toegevoegd. Zo staat According To Jim er nu op, wat in het begin nog niet zo was.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 16 maart 2021 11:56

Ik heb de eerste aflevering gezien van Falcon and the Winter Soldier.

Totaal anders dan WandaVision (en dat was te verwachten). 
Er wordt meer informatie gegeven over de twee hoofdpersonages.
Ik ben benieuwd hoe de strijd om de Captain America titel zal zijn en hoe Baron Zemo de boel op de kop zal zetten.

Qua stijl heeft het veel van Iron Man en Captain America: the Winter Soldier.

 

Runaways heb ik nu twee seizoenen van gezien.
Leuke personages en verhaallijnen. 
Ik moet nu het laatste seizoen nog kijken.  

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 22 maart 2021 10:51
TAFOL

Nieuwe trailer voor The Suicide Squad:

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 26 maart 2021 19:24
Raven

Is dit nou een prequel of en nieuw deel?

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 26 maart 2021 19:34
TAFOL

Volgens Wikipedia is het een standalone sequel. Voorbeelden van dit zijn o.a. Pirates of the Caribbean: On Stranger TidesMad Max: Fury Road en Jumanji: Welcome to the Jungle. Het is dus een vervolg, maar je hoeft dus niet de voorgaande film(s) te kijken om te begrijpen waar het verhaal over gaat. The Suicide Squad staat dus los qua verhaal van Suicide Squad (2016), maar heeft wel grotendeels dezelfde personages.  

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 26 maart 2021 19:52
Raven

Ik herkende zo alleen harley quin namelijk en de voorgaande film had meer dan 1 overlever namelijk. Maar bedankt Tafol!!

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 26 maart 2021 19:54

Ik dacht een vervolg, maar dat weet ik niet zeker.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 26 maart 2021 19:54
TAFOL
Geplaatst door: @raven

Ik herkende zo alleen harley quin namelijk en de voorgaande film had meer dan 1 overlever namelijk. Maar bedankt Tafol!!

Behalve Harley Quinn, zijn ook de personages Rick Flag, Captain Boomerang en Amanda Waller over gekomen uit de vorige film. 

Zelf ben ik wel benieuwd naar Thinker (Peter Capaldi (Doctor Who)), Polka-Dot Man (David Dastmalchian (Ant-Man)), Weasel (Sean Gunn (Guardians of the Galaxy)) en King Shark (met de stem van Sylvester Stallone (Rocky)). Met James Gunn in de regiseursstoel belooft dit een komische en spannende superheldenfilm te worden en ik kan niet wachten om hem te bekijken. biggrin  

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 26 maart 2021 20:47
TAFOL

In navolging van de Saw-films, waarvan de laatste alweer 4 jaar geleden is uitgebracht (Jigsaw), komt er op 14 mei de film Spiral. Van origine was het de bedoeling dat deze film op 14 mei 2020 uitgebracht zou worden, maar dankzij de pandemie is deze naar een jaar later verhuisd. Jaren nadat de Jigsaw-moordenaar zijn laatste slachtoffer heeft geëist, onderzoeken detective Ezekiel 'Zeke' Banks (Chris Rock) en het groentje op het bureau, William Schenk (Max Minghella), een serie moorden waarvan de modus operandi sprekend lijkt op die van Jigsaw. Verstrikt in dit diepgaande mysterie, plaatst Zeke zichzelf onbewust in het psychologische spelletje van de moordenaar. Kan Zeke erachter komen wie de moordenaar is voordat er andere mensen doodgaan? Kom erachter in deze bloedstollende thriller. Bekijk hieronder de 1ste en 2de trailer voor deze film:

 

 

Van de makers van The Clone Wars en Rebels start op 4 mei de serie The Bad Batch op Disney+. Nadat ze ten tonele verschenen tijdens de kloonoorlogen (zoals in The Clone Wars is te zien), moet deze groep van huursoldaten hun weg zien te vinden in een vernieuwd sterrenstelsel. Leden van de Bad Batch vertonen ieder een set van unieke vaardigheden waardoor ze supereffectieve soldaten zijn en een formidabele groep, buiten het feit dat ze ook nog eens genetisch anders zijn van hun kloonbroeders die gesneuveld zijn op het slachtveld. Bekijk hieronder de gloednieuwe trailer van deze serie:

 

 

 

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 30 maart 2021 22:12
TAFOL

In maart van vorig jaar kregen we de eerste trailer van deze animatiefilm (met de bedoeling om hem in september 2020 in de bios uit te brengen), nu krijgen we naast een naamsverandering ook nog eens een nieuwe datum waarop deze film op Netflix wordt uitgebracht. Van de studio die in 2018 Spider-Man: Into The Spider-Verse heeft uitgebracht, krijgen we op 30 april een geheel nieuwe animatiefilm: The Mitchells vs. The Machines (voorheen Connected). Het doet me erg denken aan het plot van A Goofy Movie: een vader neemt zijn tiener mee op een road trip om de band met hem te versterken. In het geval van deze nieuwe film brengt Rick Mitchell zijn dochter Katie naar haar nieuwe school omdat hij denkt dat de band met haar is verbroken. Wat hij echter nog niet weet, is dat een multimiljoenbedrijf van plan is om supergeavanceerde robots in de samenleving te introduceren, wat de hele road trip eventueel kan verpesten. Je kunt de 1ste en 2de trailer hieronder bekijken:

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 31 maart 2021 22:48
TAFOL

Trailer nummer 2 van The Suicide Squad:

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 02 april 2021 01:04

De Runaways heb ik nu helemaal gezien. 
Absoluut een aanrader voor mensen met Disney+.

Ik ben in het weekend begonnen met the Gifted op Disney+.
Dit gaat over mutanten in een wereld waar de X-men en de Brotherhood niet meer bestaan.
Een samenleving waar het normaal is, dat mutanten worden geïntimideerd, bedreigd en opgepakt.
Ik ben nu bij het einde van seizoen 1 en dan komen de Stepford Cuckoos in de serie voor.
Deze kende ik al van de comics en ze zijn goed neergezet in de serie.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 02 april 2021 07:40
TAFOL

Toen 25 jaar geleden de film Space Jam uit kwam, was het een groots succes. In deze film moesten basketbalspeler Michael Jordan en Looney Tunes-personages het opnemen tegen grote aliens in een basketbalwedstrijd. Mochten de Looney Tunes verliezen, dan moesten ze voor eeuwig als slaven werken in een attractiepark op een onbekende planeet, dus er stond veel op het spel. Maar uiteindelijk wonnen ze de wedstrijd, waardoor de aliens de aftocht moesten blazen.

 

Nu, na vele jaren van relatieve rust en vrede, staan de Looney Tunes opnieuw voor een dilemma. Als de beroemde basketbalspeler LeBron James zijn zoon probeert te overtuigen om meer basketbal te spelen in plaats van te dromen over het worden van een videogame-ontwikkelaar, raken ze beide verstrikt in de tekenfilmwereld van Bugs Bunny en cohorten. LeBron's zoon wordt gevangen genomen door een kwaadaardige A.I. (gespeeld door Don Cheadle) en de enige manier om zijn zoon weer vrij te krijgen is om een allesomvattende basketbalwedstrijd te spelen tegen digitale tegenstanders die bijna onverslaanbaar lijken. Lukt het LeBron en de Looney Tunes om zijn zoon vrij te spelen? Of zijn ze al gedoemd nog voor de wedstrijd zelfs maar begonnen is? Kom erachter op 16 juli, wanneer deze film zowel in de bios als op HBO Max komt. De trailer vind je hieronder:

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 03 april 2021 15:31
LegoRK liked
TAFOL

Het is alweer bijna anderhalf jaar geleden dat de allereerste trailer voor Black Widow is verschenen. Sindsdien is de film keer op keer verschoven naar latere data. In maart 2020 is deze verschoven naar november en in september is deze weer verschoven naar mei 2021. Het is pas 2 weken geleden dat Disney had besloten om deze langverwachte film op 9 juli 2021 uit te brengen, zowel in de bios als met Premier Access op Disney+ (wat dus betekent dat je €22,- moet betalen, bovenop je abonnementskosten, om deze film te kunnen bekijken. Na 3 maanden wordt deze film gratis op Disney+ aangeboden). Over 3 maanden kunnen we dus eindelijk genieten van Black Widow en vandaag is er een gloednieuwe trailer verschenen, die je hieronder kunt bekijken:

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 03 april 2021 19:04
TAFOL

Nieuwe trailer voor Loki:

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 05 april 2021 16:44

Die lijkt mij wel leuk. De humor van Loki past mij wel lol  

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 06 april 2021 11:41
TAFOL

Cruella trailer #2:

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 07 april 2021 22:49
TAFOL

In 2017 kwam The Hitman's Bodyguard uit. Deze komische aktiefilm ging over Michael Bryce (gespeeld door Ryan Reynolds), een bodyguard die huurmoordenaar Darius Kincaid (gespeeld door Samuel L. Jackson) moet begeleiden naar een rechtszaak waar Kincaid zijn getuigenis moet afleggen tegen een beruchte Russische tiran. Na veel hilarische en onverwachte gebeurtenissen komt het duo uiteindelijk aan in Den Haag, waar de Russische tiran een bom laat ontploffen om vervolgens te ontsnappen, met Kincaid op zijn hielen. Uiteindelijk lukt het Darius om de tiran te vermoorden, waardoor er uiteindelijk toch nog een goed einde wordt gebreid aan deze film.

 

Dit jaar komt er een sequel op deze film, genaamd The Hitman's Wife's Bodyguard. Na de gebeurtenissen in deel 1 heeft Bryce een vakantie nodig. Waar? Natuurlijk precies op hetzelfde eiland waar Kincaid en zijn vrouw Sonia (gespeeld door Salma Hayek), die net uit de gevangenis komt, vertoeven. Precies wat Bryce nu echt nodig heeft: nog meer aktie in zijn leven. Met zijn drieën slaan ze op de vlucht voor een gevaarlijke gek (gespeeld door Antonio Banderas), maar lukt het ze om uit handen te blijven van deze maniakale maffioso? En slaagt Bryce erin om uiteindelijk toch nog de hemelse rust te vinden waar hij zo naar verlangt? Kom erachter op 16 juni, wanneer deze film in de bios komt. Hierbij alvast een trailer:

 

 

 

Ook een officiële trailer voor Army of the Dead van Zack Snyder (die bekend is van Justice League):

 

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 14 april 2021 01:23

Eergisteren The Gifted afgekeken.
Het tweede seizoen komt de Hellfire Club meer in beeld en leuk om te zien hoe deze club invloed uitoefent op de politiek en de bevolking.
Voor de mensen die iets met Marvel hebben, is het zeker een aanrader. duim  

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 14 april 2021 08:00
TAFOL

Nieuwe trailer voor Fast & Furious 9. Vanaf 24 juni in de bios.

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 14 april 2021 23:06
LegoRK

Die is echt super mega over the top! cool cool lol  

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 16 april 2021 08:30
TAFOL

Tijdens de beginfases van de Marvel Cinematic Universe (MCU) zag je op de achtergrond vaak een misdaadorganisatie die zichzelf The Ten Rings noemde. In Iron Man werd Tony Stark door deze criminelen gekidnapt en geforceerd om een wapenarsenaal te bouwen die gebaseerd was op Stark-technologie. In Iron Man 3 dacht de hele wereld dat de Mandarin (het hoofd van The Ten Rings) allerlei terroristische aanslagen pleegde, maar in werkelijkheid was dit een acteur die was ingehuurd en die in feite helemaal niks te maken had met de organisatie. In Ant-Man was een aanhanger van The Ten Rings zeer geïnteresseerd in het Yellowjacket-pak, maar zag je verder geen invloed van deze terroristen.

 

Tot dit jaar. Na jaren als organisatie op de achtergrond te hebben gestaan, krijgen we in Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings eindelijk de ware Mandarin en de ware Ten Rings te zien. Shang-Chi is een martial arts vechter met bijzondere krachten die, nadat hij al jaren geleden zijn familie en de rest van The Ten Rings-organisatie vaarwel had gezegd, terug geroepen wordt door zijn vader en zijn persoonlijke historie onder ogen moet komen. Lukt het Shang-Chi om eindelijk grip te krijgen op wie hij is en wat hij bestemd is te zijn? Bekijk het vanaf 3 september in de bios. Hieronder vind je alvast de teaser trailer:

 

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 19 april 2021 17:36

De trailers zijn al even uit maar ik kwam ze laatst weer tegen op youtube en hier nog niet.

Dit zijn twee boeken die bij mij op mijn altijd-lezen-lijstje staan: Foundation van Isaac Asimov en Dune van Frank Herbert.

Kom nu maar eens op met die serie en film. Ben zeker benieuwd wat Dennis Villeneuve van Dune heeft gemaakt.

Eindelijk wat anders na alle Marvel verhalen (die ik zeker ook kijk).

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 19 april 2021 19:33
TAFOL

Gebaseerd op de gelijknamige musical en film uit 1961, komt er 60 jaar later een nieuwe versie van West Side Story, ditmaal onder de regie van niemand minder dan Steven Spielberg. Tijdens de rumourige jaren '50 strijden 2 straatbendes tegen elkaar in het New Yorkse Upper West Side, de blanke Jets (onder leiding van Riff) en de Puerto Ricaanse Sharks (onder leiding van Bernardo), voor wie er de baas mag spelen in dit deel van de stad die nooit slaapt. Maria, Bernardo's jongere zusje, valt echter hals over kop voor de knappe Tony, die weer de beste vriend van Riff is. Kan deze liefde tussen een Shark en een Jet voortbestaan in deze Romeo en Juliet-achtige situatie of is deze relatie gedoemd te mislukken door de ongelukkige omstandigheden waarin beide partijen zich bevinden? Kom erachter op 9 december, wanneer deze film in de bios gaat draaien. Hierbij alvast een teaser:

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 26 april 2021 17:25
TAFOL

Trailer #2 voor Pixar's Luca. Vanaf 18 juni te zien op Disney+:

 

 

Ook is er vandaag een teaser uitgebracht voor The Tomorrow War. In deze film is de wereld geschokt wanneer een groep tijdreizigers uit 2051 opeens op de stoep staat met een mededeling dat er een allesvernietigende oorlog tegen buitenaardse wezens op het punt staat te beginnen. De enige hoop voor overleving is als er mensen vanuit het heden naar de toekomst gaan om deze strijd aan te binden. Tussen deze mensen zit schoolleraar Dan Forester (Chris Pratt (Jurassic World, Guardians of the Galaxy), die vastbesloten is deze oorlog te winnen voor zijn dochter. Samen met de briljante wetenschapper Romeo Command (Yvonne Strahovski) en zijn vervreemde vader Slade Forester (J.K. Simmons) gaat Dan deze haast onmogelijke reis aan in de hoop om het lot van de wereld te veranderen. De teaser voor deze film, die op 2 juli via Amazon Prime te zien is, kun je hieronder bekijken:

 

 

 

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 29 april 2021 00:07
TAFOL

In mei 2008 begon de Marvel Cinematic Universe met Iron Man, een film die met voorzichtigheid aan een publiek werd getoond. De toekomst van Marvel Studios hing af van deze film en de 5 die volgden. Als deze film niet zou slagen, dan was Marvel helaas genoodzaakt om al de rechten van hun personages te verkopen aan de hoogste bieder. We weten allemaal dat het gelukkig niet zover is gekomen...

 

13 jaar, 23 films, 17 regisseurs en 20 miljard dollar later en de MCU gaat nog steeds sterk. Miljoenen fans prijzen de originaliteit, de spraakmakende personages en de intrigerende verhalen. Of men nu via Disney+ de series volgt of naar de bios gaat voor de allernieuwste films, de MCU inspireert mensen en moedigt ze aan om zelf ook superhelden te zijn. Hieronder vind je een trailer waarin het succes en de creativiteit van de Marvel Cinematic Universe wordt uitgelicht en ook worden er nieuwe beelden getoond van Black WidowShang-Chi and the Legend of the Ten Rings en Eternals, samen met een heleboel aankondigingen van welke films er in 2022 en 2023 uitgebracht worden (een lijstje kun je hieronder vinden). Enjoy!

 

 

 

De films, die de komende 2 jaar worden uitgebracht, zijn:

Black Widow (9 juli 2021)

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (3 september 2021)

Eternals (5 november 2021)

Spider-Man: No Way Home (17 december 2021)

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (25 maart 2022)

Thor: Love and Thunder (6 mei 2022)

Black Panther: Wakanda Forever (8 juli 2022)

The Marvels (11 november 2022)

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (17 februari 2023)

Guardians of the Galaxy: Vol. 3 (5 mei 2023)

 

En dan is 2023 nog niet eens om, want Fantastic Four staat ook nog gepland om uitgebracht te worden. Om nog maar te zwijgen over de Disney+-series die eraan zitten te komen. Het worden dus een paar marveltastische jaren! duim  

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 03 mei 2021 18:43

Ik heb er zin in! duim klappen  

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 03 mei 2021 21:29

Wat een lijst! Ik heb gewoon te weinig vrije tijd om ze allemaal te kijken lol  

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 04 mei 2021 13:32

The Bad Batch is tegenwoordig ook te zien op Disney+, je moet alleen nog wel even handmatig zoeken want op de Star Wars pagina staat ie nog niet.

 

Happy May the 4th!

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 04 mei 2021 23:27
Pagina 4 / 4
Deel: