Forum

[Algemeen] Films/TV...
 
Meldingen
Alles wissen

[Algemeen] Films/TV-series (trailers en (spoiler)discussies)

Pagina 7 / 7

Eternals is niet zo heel geweldig.

Tot nu toe scoort het lager dan alle films van de MCU.

https://www.filmtotaal.nl/nieuws/85641

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 02 november 2021 16:59
TAFOL

Terug in januari van 2020 postte ik op het oude forum de allereerste trailer voor Morbius. Het was namelijk in eerste instantie de bedoeling dat deze film in juli van dat jaar uit zou komen, maar door de pandemie is deze superheldenfilm al enkele keren verplaatst naar een latere datum. Nu is het de planning dat Morbius op 28 januari 2022 in de bios komt, nadat de fans al heel lang hebben gewacht.

 

Morbius gaat over Michael Morbius (gespeeld door Jared Leto (Blade Runner 2049, Suicide Squad), een briljante en Nobelprijs-winnende biochemicus die lijdt aan een zeldzame bloedziekte. Na stad en land afgezocht te hebben naar een remedie voor zijn aandoening, belandt hij uiteindelijk bij een grot vol met vleermuizen die de mogelijke oplossing kunnen bieden. Echter is Michael nooit meer dezelfde gebleven nadat hij in contact is geweest met honderden mini-vampiertjes. In eerste instantie dacht hij dat hij eindelijk verlost zou zijn van zijn ziekte, maar schijn bedriegt. Geleidelijk worden zijn hoektanden langer, kleurt zijn gelaat steeds bleker, krijgt hij een steeds lelijker gedaante en krijgt hij een onverklaarbare dorst naar mensenbloed. Pseudo-vampirisme wordt dit verschijnsel ook wel genoemd, want niet alleen verandert zijn uiterlijk, maar ook krijgt hij buitengewone kracht en snelheid en zijn gehoor wordt zelfs zo goed dat hij echolocatie kan toepassen op zijn omgeving. Controle houden op deze veranderingen wordt steeds moeilijker en onmogelijker voor Morbius, maar kan hij nog net genoeg mens blijven om zichzelf te redden?

 

Bijrollen in deze film zijn weggelegd voor Matt Smith (Doctor WhoLast Night in Soho), Adria Arjona (Emerald CityPacific Rim: Uprising), Jared Harris (Sherlock Holmes: A Game of Shadows, Foundation) en Tyrese Gibson (de Fast & Furious-franchise, de Transformers-films). Vanaf 28 januari 2022 in de bios. Bekijk de eerste en tweede trailer hieronder:

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 02 november 2021 20:05

Hier ben ik wel benieuwd naar. biggrin  

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 02 november 2021 20:44
TAFOL
Geplaatst door: @sanderkoenen

Eternals is niet zo heel geweldig.

Tot nu toe scoort het lager dan alle films van de MCU.

Dat het laag scoort is omdat de film niet zo geliefd is onder een groot gedeelte van de critici. Maar dat zegt lang niet alles. 

De film Joker uit 2019 heeft bijvoorbeeld op de website van Rotten Tomatoes een Critic Rating van 68%, terwijl deze film geliefd was door het publiek en acteur Joaquin Phoenix er zelfs een Oscar voor heeft gewonnen. Daartegenover heeft de film Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn (om maar even bij de DC Comics-films te blijven) een Critic Rating van 79%, terwijl velen in het publiek deze film slechter vonden dan de eerder genoemde Joker-film.

Een Critic Rating bepaalt dus lang niet hoe geweldig een bepaalde film (in dit geval Eternals) is. Daarom ben ik benieuwd naar de mening van het grote publiek die de film de komende dagen gaat bekijken en hoe dit de stemming gaat beïnvloeden. Ikzelf ben in ieder geval van plan om de film aanstaande zaterdagavond in de bios te zien en ik ben zeer benieuwd naar wat mijn mening dan is.  

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 03 november 2021 01:31
TAFOL

Nieuwe teaser voor Stranger Things seizoen 4 (vanaf de zomer van 2022 op Netflix):

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 07 november 2021 02:09
Human liked
TAFOL

Het begon allemaal in 2010, toen de Britse zender ITV een serie begon uit te zenden over een Britse aristocratenfamilie en hun dienaren aan het begin van de 20ste eeuw. Geschreven door Julian Fellowes, ging Downton Abbey over de familie Crawley die bestond uit de graaf en gravin van het landgoed Grantham in het uitgestrekte grondgebied van het Engelse Yorkshire. De serie begon in 1912, net nadat het nieuws wereldwijd bekend werd dat de Titanic gezonken was en daarmee dus ook de erfgenamen van het landgoed verdwenen waren. Aangezien de graaf alleen maar dochters had, moest er dus een verre mannelijke nazaat gevonden worden. En dit is nog maar het begin van deze zeer vermakelijke serie. Zo zie je gedurende de 6 seizoenen het reilen en zeilen van niet alleen de Crawleys, maar ook van hun dienaren en nemen de afleveringen je mee door het begin van de Eerste Wereldoorlog, de Ierse Onafhankelijksheidsoorlog en de Bierkellerputsch

 

Downton Abbey heeft veel losgemaakt in fans van historische Britse drama's met de bekende meeslepende muziek die je gelijk naar de serie transporteert, de typisch Britse humor en de geweldige prestaties van de acteurs en actrices. Enkele bekende namen die je wellicht wel kent spelen in deze serie een rol: Hugh Bonneville (Notting HillPaddington), Jim Carter (Alice in Wonderland (2010)Transformers: The Last Knight), Michelle Dockery (HannaThe Gentlemen), Elizabeth McGovern (Once Upon a Time in America, Kick-Ass) en Maggie Smith (de Harry Potter-films, The Best Exotic Marigold Hotel). Deze serie heeft zelfs een Golden Globe Award for Best Miniseries or Television Film en een Primetime Emmy Award for Outstanding Miniseries or Movie in de wacht gesleept.

 

Ikzelf had tot 2019 nog niet zoveel gehoord over deze serie en was in eerste instantie nog niet erg enthousiast erover. Maar omdat ik aangeraden werd het te kijken en ik wel bekend was met Maggie Smith's werk als Minerva McGonagall in de Harry Potter-films, besloot ik er toch maar eens aan te beginnen. Meteen was ik flink verslaafd en kwam ik erachter dat er in de hele wereld nog miljoenen Downton Abbey-fans leefden die teleur gesteld waren toen de serie in 2015 stopte. Er was gewoon nog zoveel meer te doen met de kleurrijke personages. Mensen wilden keer op keer weer genieten van de Crawleys en vonden dat hun avontuur nog niet ten einde was. Gelukkig vonden de producenten dat ook en vonden ze een filmstudio (Focus Features van Universal Studios) die een film wilde financiëren. In september 2019 ging deze in première en bracht deze succesvolle film zoveel geld in het laatje dat er direct een sequel besteld werd. 

 

En dat brengt ons tot vandaag, want vandaag is eindelijk de dag dat de allereerste teaser trailer voor Downton Abbey: A New Era is verschenen. De vervolgfilm belooft veel onverwachte wendingen, klassieke scenes en fantastische onthullingen in petto te hebben voor de personages in het landhuis wanneer de weduwe Violet Crawley (Maggie Smith) onverwachts een Franse villa erft van iemand die ze al jaren niet meer heeft gezien. Hoe reageert de rest van de familie hierop? En zijn ze bereid om naar het zonovergoten Frankrijk af te reizen om de zaak verder uit te pluizen? Beleef het in de bioscoop vanaf 18 maart 2022. Hieronder kun je alvast genieten van de trailer voor de eerste film uit 2019, om je alvast een voorproefje te geven, en daar weer onder staat de teaser trailer voor Downton Abbey: A New Era:

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 15 november 2021 23:16
TAFOL

Tweede trailer voor Spider-Man: No Way Home:

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 17 november 2021 07:47

feest feest feest  

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 17 november 2021 09:03
TAFOL

Wat zou er gebeuren als een allesvernietigende komeet richting de aarde komt, Armageddon-style, maar iedereen het ziet als een lachertje en zich er niets van aantrekt? Dat is het plot van Don't Look Up, een satirische science-fiction film die vanaf 24 december 2021 op Netflix is te zien. Leonardo DiCaprio (TitanicCatch Me If You CanInception) en Jennifer Lawrence (de Hunger Games-films, X-Men: Days of Future Past) spelen Dr. Randall Mindy en Dr. Kate Dibiasky, twee laagopgeleide wetenschappers die een komeet ontdekken die zich in een baan richting de aarde bevindt. Niemand anders heeft dit nog ontdekt, dus hoe waarschuwen ze de rest van de wereld voor dit naderende onheil? De president neemt ze niet serieus, dus gaan ze naar de media met dit nieuws. De reacties zijn niet wat ze verwacht hadden: van 'meh' en 'lol' tot mensen die hun schouders ophalen. Het boeit de wereldbevolking dus totaal niet wat er gaat gebeuren. Kunnen Randall en Kate ondanks alles nog steeds de mensheid overhalen om hun waarschuwingen serieus te nemen? En kan de wereld nog gered worden?

 

Naast DiCaprio en Lawrence biedt deze film nog een buslading aan bekende namen; van Meryl Streep (The Devil Wears PradaThe Iron Lady, Mamma Mia!) tot Jonah Hill (The Wolf of Wall Street, de How To Train Your Dragon-films), Timothée Chalamet (Call Me By Your Name, Dune), Chris Evans (de Captain America-films, Knives Out, Lightyear) en Cate Blanchett (de Lord of the Rings-trilogie, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull). Vanaf 24 december 2021 op Netflix. Bekijk hieronder alvast de trailer voor deze film:

 

  

 

Ook is de allereerste trailer voor Pixar's eerstvolgende film, Turning Red, online verschenen:

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 19 november 2021 01:28
TAFOL

Nieuw kijkje achter de schermen bij Hawkeye:

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 19 november 2021 18:11
Human

Laatste 2 weken gespendeerd aan het kijken van de Netflix-serie The Order (2 seizoenen van 10 afleveringen). Het was niet hoogstaand, maar keek wel lekker weg. Eerste seizoen lijkt wat op een kruising tussen Supernatural en Harry Potter en het tweede seizoen was meer een komische variant van Supernatural. Zover ik weet is het stopgezet wegens te hoge kosten versus te lage kijkcijfers. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 19 november 2021 18:16

Gisteren Red Notice gezien. Dank je @tafol dat was een goede aanrader

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 21 november 2021 01:10
Raven

Onze eigen Rene Mioch. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 21 november 2021 11:05
ggj
 ggj

Gisteren aflevering 1 gezien van Cowboy Bebop (2021). Ik vond hem niet heel geweldig. Hopelijk is de rest van de serie beter

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 21 november 2021 12:23
TAFOL

Het was 1990 en er was net een science fiction boek gepubliceerd door Michael Crichton, genaamd Jurassic Park. Kort voor de publicatie van dit boek, dat ging over een pretpark met levende dino's op Costa Rica dat door een storing naar de haaien ging, had filmstudio Universal Pictures al de rechten gekocht om er een film van te maken ergens in de toekomst. Pas toen het boek razend populair werd bij het grote publiek, wilde Universal meeprofiteren van het succes en ging men haastig op zoek naar een regisseur die het boek wilde omzetten in een film. Een regisseur die in die tijd ook razend populair was en klassiekers als E.T.: The Extra-Terrestrial, Jaws en Indiana Jones op het witte doek had gebracht, Steven Spielberg, had er wel oren naar en de rest is geschiedenis. Jurassic Park had voor die tijd de meest indrukwekkende visuele effecten die nog nooit eerder waren aanschouwd en de film wordt nog altijd bestempeld als een cult-klassieker die het concept van dino's in de bioscoop naar de moderne tijd bracht.

 

4 jaar later, in 1997, werd er een sequel gemaakt die The Lost World: Jurassic Park heette en die ook geïnspireerd was door 1 van Crichton's boeken. Pas in 2001, toen Jurassic Park III uit kwam, raakte de Jurassic Park-franchise een beetje in het slop. De derde film was lang niet zo populair als zijn voorgangers en bracht ook minder geld in het laatje, wat ervoor zorgde dat Universal de daaropvolgende 14 jaar geen Jurassic Park-films meer durfde uit te brengen. Echter kwam daar in 2015 verandering in. Na jaren van revisies en ontwikkelingen, zorgde Steven Spielberg, die nog steeds een 4de film wilde produceren, dat er in juni van dat jaar Jurassic World in de bios kwam met Colin Trevorrow als regisseur. Nieuwe acteurs, zoals Chris Pratt (Guardians of the GalaxyThe LEGO MovieOnward) en Bryce Dallas Howard (Lady in the WaterRocketman), vervingen de oude cast die bestond uit Sam Neill (The Hunt for Red OctoberEvent HorizonPeaky Blinders), Jeff Goldblum (The FlyIndependence DayThor: Ragnarok) en Laura Dern (The Fault in Our StarsStar Wars: The Last Jedi) en de nieuwe film diende als een soort zachte reboot van de franchise met de continuïteit van de originele voorgangers in het achterhoofd. 

 

Jurassic World werd geprezen om zijn originaliteit, was een ongelimiteerd succes en bracht miljoenen op. Na Star Wars: The Force Awakens was deze film zelfs degene met de hoogste opbrengst uit het jaar 2015. Natuurlijk moest er een sequel komen en die kwam er in de vorm van Jurassic World: Fallen Kingdom in 2018 met nieuwe toevoegingen aan de cast zoals Justice Smith (Detective Pikachu, Dungeons & Dragons (2023)) en Daniella Pineda (Cowboy Bebop (2021)). En hoewel de sequel minder populair was dan de eerste Jurassic World-film, verzamelde deze film toch de op 2 na hoogste opbrengst van 2018 (na Avengers: Infinity War en Black Panther). Universal bestelde dus ook maar een 3de film, waarvan de camera's begin 2020 gingen rollen. Helaas gooide de pandemie roet in het eten, waardoor het filmen pas in juli verder ging. Positief nieuws was echter dat de originele cast uit de Jurassic Park-films (Sam Neill, Jeff Goldblum en Laura Dern) voor deze film terugkeerde, wat vele fans enthousiast maakte.

 

In oktober 2020 werd bekend gemaakt dat Jurassic World: Dominion op 10 juni 2022 in de bios zou verschijnen en gisteren was dan eindelijk de dag dat het eerste promotiemateriaal online kwam. Oorspronkelijk had regisseur Colin Trevorrow deze proloog bedoeld als onderdeel van de film, maar in post-produktie besloot hij het toch maar weg te knippen en op Youtube te gooien als reclame voor de film. In Fallen Kingdom werden de dino's vervoerd naar het vasteland en daar vrij gelaten in het wild. Hoe reageert de mensheid op deze nieuwe vreemde wezens? Wat gebeurt er als je bijvoorbeeld door de stad achterna gezeten wordt door raptors? Of als jouw voorstelling wordt verstoord door een monsterlijke T-Rex? Kortom, hoe gaat de wereld om met de herintroductie van de dino? Geniet dus van deze proloog terwijl de anticipatie naar de allereerste trailer langzaam opbouwt...

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 24 november 2021 03:27
Raven

Heerlijk om dit weer te zien. Kan niet wachten.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 24 november 2021 22:36

Kortom, hoe gaat de wereld om met de herintroductie van de dino?

Het probleem wordt eerst gebagitaliseerd, men probeert de economie draaiende te houden, en als ze uiteindelijk in lock down gaan komen er protesten die opkomen voor individuele vrijheid terwijl de dino's mensen op straat oppeuzelen.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 25 november 2021 23:28

Mooi antwoord, thomassio! lol  

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 26 november 2021 09:00
Raven

Ik denk dat je er niet ver naast zit Thomassio

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 26 november 2021 09:49
TAFOL

Nieuwe trailer voor The Matrix: Resurrections:

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 02 december 2021 00:52
Pagina 7 / 7
Deel: