Forum

[Algemeen] Films/TV...
 
Meldingen
Alles wissen

[Algemeen] Films/TV-series (trailers en (spoiler)discussies)

Pagina 6 / 7
TAFOL

Allerlaatste internationale trailer voor James Bond: No Time To Die:

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 31 augustus 2021 19:40
TAFOL

Toen in 2015 de film Kingsman: The Secret Service in de bios kwam, was deze een groot succes. De hoofdrol in deze film was weggelegd voor Taron Egerton (Rocketman), die Gary 'Eggsy' Unwin speelt. Eggsy is een aan lagerwal geraakte tiener nadat hij zijn training tot Royal Marine niet kon afmaken. Echter wordt hij na een autodiefstal uit de gevangenis gehaald door Harry Hart (Colin Firth (Love ActuallyMamma MiaBridget Jones's Diary)), die hem rekruteert voor Kingsman, een Britse geheime dienst die wereldwijd clandestiene operaties uitvoert. Nadat Eggsy zijn training tot geheim agent voltooit, wordt Harry echter vermoord door miljonair Richmond Valentine (Samuel L. Jackson (Pulp Fiction, Kong Skull IslandThe Avengers)) en is het aan Harry's protegé de beurt om zijn taak af te maken en Valentine uit te schakelen. Een sequel van deze film, genaamd Kingsman: The Golden Circle, kwam in 2017 in de bios.

 

Na het succes van de eerste 2 films werd er meteen gewerkt aan een prequel, die het verhaal vertelt over hoe de Britse geheime dienst Kingsman tot stand is gekomen tijdens de Eerste Wereldoorlog. In deze film speelt Ralph Fiennes (Schindler's List, de Harry Potter-films, James Bond: Skyfall) Orlando Oxford, de Duke of Oxford. Hij moet het samen met een protegé (Harris Dickinson (Maleficent: Mistress of Evil)) opnemen tegen de beruchte Grigori Rasputin (Rhys Ifans (Hannibal RisingElizabeth: The Golden AgeHarry Potter and the Deathly Hallows - Part 1)) zodat deze de wereld niet kan overnemen. Oorspronkelijk was deze film gepland voor 15 november 2019, maar door allerlei omstandigheden (waaronder een pandemie) is deze nu gepland voor 22 december 2021. Je kunt de trailer hieronder bekijken:

 

 

Op 5 november 2021 komt er een biografisch psychologische dramafilm uit over het leven van Diana Spencer, Princess of Wales en voormalig vrouw van Charles Spencer, Prince of Wales. Kristen Stewart (de Twilight-saga, Charlie's Angels) speelt hierin de hoofdrol en de film verhaalt over hoe Diana tijdens de kerst van 1991 besluit om te gaan scheiden van Charles, tot schande van de koninklijke familie. De trailer staat hieronder:

 

 

Verder staat er op 12 november 2021 de film Red Notice in de Netflix-agenda. In deze film stuurt Interpol een wereldwijd opsporingsbevel uit voor 2 van de meest gezochte misdadigers, die gespeeld worden door Gal Gadot (Wonder Woman, de Fast & Furious-franchise) en Ryan Reynolds (Deadpool, Free Guy, Detective Pikachu). Een van de FBI's meest getalenteerde trackers, agent John Hartley (Dwayne Johnson (Moana, Jumanji: Welcome to the Jungle, Jungle Cruise)), wordt op de zaak gezet en wanneer deze 3 personages door middel van een kraak bij elkaar komen, weet niemand meer wat er gaat komen en staan er onverwachte wendingen in het verschiet. Geniet alvast van de trailer:

 

    

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 03 september 2021 12:17

Red notice ga ik zeker kijken. Wel apart dat Ryan Reynolds blijkbaar bekender is van Detective Pikachu dan van bijvoorbeeld Hitman`s Bodyguard lol .

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 03 september 2021 13:51
TAFOL

Gebaseerd op de 14-delige boekenserie door Robert Jordan en Brandon Sanderson, komt op 19 november de serie The Wheel of Time op Amazon Prime. Deze serie speelt zich af op een wereld zonder naam (al noemen sommige fans deze wereld ook wel The Randlands/The World of the Wheel) waarin een machtig magisch genootschap van vrouwen, de Aes Sedai, de laatste reïncarnatie van de Dragon, de kampioen van het licht die de wereld kan redden (maar eventueel ook kan vernietigen), probeert te vinden. Dienaars van The Dark One, een kosmisch kwaadaardige kracht in het universum, zoeken ook stad en land af naar de Dragon. Een lid van de Aes Sedai, genaamd Moiraine (gespeeld door Rosamund Pike (James Bond Die Another Day, Jack Reacher, Gone Girl) neemt een groep van 5 jongeren op een wereldreis om te ontdekken of misschien een van hen de reïncarnatie van de Dragon is. Kan de Dragon The Dark One verslaan? Of is The World of the Wheel gedoemd om vernietigd te worden? Bekijk hieronder alvast de trailer:

 

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 07 september 2021 01:06
Human liked

Gisteren ben ik bij Shang Chi geweest.

Spoiler
spoiler
Best een leuke film. In het begin werd de geschiedenis van de echte Mandarin verteld. Dit hadden ze mooi erin verwerkt en het was geen grote inleiding waarvan je de helft zou vergeten. Door verschillende flashbacks kreeg je de juiste informatie en meer diepgang in de personages. Aan het eind hebben ze een grap in gestopt, dat ik eigenlijk niet vind werken en eerde ongepast is. Ik stoorde me wel aan Katy in de film. Het was gewoon een personage die oneliners in de film gooit en verder niet veel bijdraagt. Dat is wel jammer. Deze film is voor een Marvel fan zeker een aanrader en er zit een mid-credits scene en een end-credits scene in.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 07 september 2021 12:20
TAFOL

Tweede trailer voor Edgar Wright's Last Night in Soho:

 

 

En nog trailer voor een LEGO Halloween special, genaamd LEGO Star Wars Terrifying Tales. Vanaf 1 oktober op Disney+:

 

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 08 september 2021 23:48
TAFOL

Het begon allemaal in 1999, toen een film genaamd The Matrix in de bios kwam, deze een commercieel succes was en wereldwijd meer dan $460.000.000 in het laatje bracht. Schrijvers, producenten en regisseurs Lana & Lilly Wachowski hadden hiermee een wereldhit tot stand gebracht en een icoon in de popcultuur gecreëerd. Tegelijkertijd werd Keanu Reeves een wereldbekende naam nadat hij al in Point Break en Speed had gespeeld en werden ook de carrières van o.a. Laurence Fishburne (Mission: Impossible IIIAnt-Man and the Wasp), Carrie-Anne Moss (Silent HillJessica Jones) en Hugo Weaving (The Lord of the Rings-franchise, Captain America: The First Avenger) gelanceerd. The Matrix had zelfs zoveel geld opgebracht dat filmstudio Warner Bros gelijk 2 sequels erbij bestelde, wat resulteerde in The Matrix: Reloaded en The Matrix: Revolutions, die beiden in 2003 in de bios kwamen.

 

Door de jaren heen hebben de Wachowski's nog allerlei andere films geschreven, geproduceerd en geregisseerd zoals V for VendettaSpeed Racer en Jupiter Ascending, maar helaas konden geen van deze films het succes van The Matrix evenaren. Pas in maart van 2017 begon Warner Bros met heel vroege ontwikkelingen van een herlancering van de franchise en een sequel van Revolutions. In die periode waren de Wachowski's nog niet betrokken, maar was juist Zak Penn (schrijver van o.a. Behind Enemy LinesReady Player One en Free Guy) degene die vermoedelijk een script ging schrijven voor de film. Pas later werden de zussen erbij gehaald, waarbij Lana Wachowski regisseur werd van de 4de Matrix, en kreeg Penn 2 andere Matrix-gerelateerde projecten voorgeschoteld. Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss en Jada Pinkett Smith (Collateral, Gotham) keerden allemaal terug en nieuwkomers Yahya Abdul-Mateen II (The Greatest Showman, Aquaman, Candyman), Jonathan Groff (Frozen), Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother, The Smurfs, Gone Girl) en Christina Ricci (The Addams FamilySleepy Hollow, Speed Racer) werden aan de cast toegevoegd. Een bioscoopdatum werd vastgesteld voor 22 december 2021 en vandaag is dan eindelijk de dag dat de allereerste trailer verscheen voor The Matrix: Resurrections, die je hieronder kunt bekijken. Ben jij al enthousiast voor deze film?

 

     

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 09 september 2021 18:00
Raven

Hell yeah!!!

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 09 september 2021 22:08
TAFOL

Allereerste trailer voor Star Trek: Picard seizoen 2. Vanaf februari 2022 op Amazon Prime:

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 10 september 2021 01:41
Raven

Heb er nu al weer zin in klappen  

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 12 september 2021 21:12
TAFOL

Zo'n 10 jaar geleden, nog in het prille begin van de Marvel Cinematic Universe, lanceerde de film Thor niet alleen de carrières van Chris Hemsworth (Star TrekSnow White and the HuntsmanGhostbusters (2016)) en Tom Hiddleston (War HorseCrimson PeakKong: Skull Island), maar ook die van Jeremy Renner (The Hurt LockerMission Impossible: Ghost ProtocolThe Bourne Legacy). In deze blockbuster over een Noorse god speelde hij maar een kleine bijrol, maar dat veranderde al gauw het jaar daarop, toen The Avengers in de bios kwam. In de gestalte van S.H.I.E.L.D.-agent en boogschutter Clint Barton (ook wel Hawkeye genoemd), nam hij een prominente plaats in in dit superheldenteam en was hij mede verantwoordelijk voor het redden van de wereld, eerst door het stoppen van Loki en zijn buitenaardse strijdmacht in New York, maar daarna ook door de inwoners van Sokovia te redden en ten slotte de wereld te verlossen van Thanos. 

 

De motivatie van Clint is het behouden van zijn gezin die hij koste wat kost buiten alle superheldenconflicten in zijn leven wilt houden. Dit was pas erg merkbaar in Avengers: Age of Ultron, toen Tony Stark, Steve Rodgers, Thor Odinson, Bruce Banner en Natasha Romanov erachter kwamen dat hij in het geheim een boerderij op het platteland en een gezin met 3 kinderen had opgebouwd. Alleen Nick Fury was hiervan op de hoogte, wat erg indrukwekkend was. Dit geheime leven ging een tijdje goed voor de Barton-familie, totdat het noodlot toesloeg in de vorm van de decimatie van Clint's hele gezin door Thanos' schuld. Alleen Clint zelf bleef in leven, wat hij zichzelf erg kwalijk nam en hij tenslotte door zijn verdriet een van de meest duistere periodes in zijn leven verwelkomde. Onder de bijnaam Ronin nam hij het op zichzelf om de wereld te zuiveren van alle kwaad door drugsbendes en andere gevaarlijke groepen uit te roeien, alleen maar om zijn eigen leed voor zichzelf te rechtvaardigen. Deze lijdensweg kwam pas tot een eind zo'n 5 jaar later, toen Natasha Romanov opeens op de stoep verscheen met een plan om iedereen weer terug te brengen die ooit zijn weggevaagd. Het was een vergezocht plan, maar Clint was zo geïntrigeerd door het vooruitzicht van het weerzien van zijn gezin dat hij er mee instemde. De rest ging de geschiedenis in als de meest allesomvattende reddingsoperatie die de Avengers ooit tot zover hadden uitgevoerd, maar uiteindelijk lukte het ze om iedereen weer terug te brengen en kon Clint na jaren van pijn en leed weer eindelijk zijn vrouw en kinderen in de armen sluiten. 

 

In 2019 kondigde het hoofd van Marvel Studios, Kevin Feige, aan dat het avontuur van Clint Barton nog niet voorbij was na Avengers: Endgame. Als onderdeel van een reeks Marvel-series die op Disney+ gingen verschijnen, was Hawkeye er 1 van. In deze serie moet de bekende boogschutter niet alleen proberen te leven met de last van 5 jaar moord en doodslag op zijn geweten, maar krijgt hij ook een leerlinge onder zijn hoede met de naam Kate Bishop (gespeeld door Hailee Steinfeld (Pitch Perfect 2 & 3, Bumblebee, Spider-Man: Into the Spider-verse)). De 2 zijn geforceerd om samen te werken wanneer iemand uit Clint's verleden weer opdaagt en dreigt om zijn enige missie om zeep te helpen: eindelijk weer eens kerst vieren met de familie die hij zo veel gemist heeft. Lukt het Clint om deze missie te voltooien? Kan Kate hieraan bijdragen, maar tegelijkertijd ook haar eigen superheldenpad uitvogelen? Je ziet het vanaf 24 november 2021 in de Disney+-serie Hawkeye. Hieronder alvast de trailer:

 

      

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 13 september 2021 21:23
TAFOL

Mid-seizoenstrailer voor What If...?:

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 14 september 2021 17:22
TAFOL

Nieuwe trailer voor Steven Spielberg's West Side Story:

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 16 september 2021 17:19
TAFOL

Tom Hanks is een acteur die zo'n beetje elke rol kan oppakken; van de stem van speelgoedcowboy Woody in de Toy Story-quadrilogie tot Walt Disney in Saving Mister Banks en gevangenisbewaker Paul Edgecomb in The Green Mile. En vergeet vooral zijn rollen in BigCast AwayForrest Gump en Apollo 13 niet. Door de jaren heen is deze man uitgegroeid tot een van de meest bekende Hollywood-legendes ooit en aan zijn 'regeringsperiode' komt voorlopig geen eind, aangezien hij ook de rol van Gepetto in Disney's live-action Pinocchio op zich heeft genomen.

 

Een van de laatste films waarin Tom Hanks een rol heeft, is Finch. In deze film speelt hij een gelijknamige robotica ingenieur wiens gezondheid niet al te best meer is. Om hem gezelschap te houden in een post-apocalyptische wereld waarin bijna iedereen is uitgestorven, maar vooral ook om over zijn hond te waken als hij er niet meer is, bouwt Finch een robot die hem en zijn trouwe huisdier vergezeld op een roadtrip door Amerika, op zoek naar hoop, liefde en een nieuw thuis. Lukt het dit onwaarschijnlijke trio om de gevaren van deze vernietigde wereld te trotseren? En welke onverwachte wendingen komen ze op hun reis tegen? Kom erachter op 5 november 2021 op Apple TV+. Hieronder alvast de trailer:

 

 

Ook is er een laatste trailer voor Halloween Kills:

 

 

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 20 september 2021 21:34
TAFOL

Vandaag was het evenement TUDUM: A Netflix Global Fan Event ('TUDUM' staat in deze context voor het geluid dat samen gaat met het Netflix-logo aan het begin van elke Netflix Original), waarbij nieuwe teasers en trailers werden vertoond van zo'n 70 Netflix Originals (films en/of series). Zo was er o.a. een nieuwe teaser voor Stranger Things seizoen 4 (2022):

 

 

Een nieuwe trailer voor de film Army of Thieves (29 oktober 2021):

 

 

Een nieuwe clip voor de film Red Notice (12 november 2021):

 

 

En een nieuwe 'Road to Season 2'-trailer voor The Witcher (17 december 2021):

 

 

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 26 september 2021 00:33
TAFOL

Nieuwe trailer voor Encanto:

 

 

En ook de allereerste poster voor The Book of Boba Fett (vanaf 29 december 2021 op Disney+):

 

image
BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 29 september 2021 23:24
TAFOL

Componist en toneelschrijver Jonathan Larson is wereldbekend geworden door zijn populaire musical Rent. In de jaren '90 maakte deze musical namelijk de baan vrij voor sociale problemen als multiculturalisme, mentale ziektes, verslaving en homofobie die uitgespeeld worden in de musicals van vandaag de dag (voorbeelden hiervan zijn The Color Purple: The Musical, The Pride en Dear Evan Hansen). Een andere musical van Jonathan Larson met soortgelijke thema's, dat tegelijkertijd ook een autobiografie is, is Tick, Tick... Boom!, een verhaal over een toneelschrijver die te maken krijgt met faalangst, vrienden die HIV-positief zijn en de persoonlijke wilskracht om zijn dromen na te jagen. Deze musical kwam in 2001 op de planken en was een superpopulaire off-Broadway sensatie.

 

Na 20 jaar komt er eindelijk een filmadaptatie van Tick, Tick... Boom! met Lin-Manuel Miranda (bekend van o.a. Mary Poppins Returns, In The Heights en Encanto) in zijn regisseursdebuut. Vanaf 19 november 2021 komt deze film op Netflix met rollen die zijn weggelegd voor Andrew Garfield (The Amazing Spider-Man, Hacksaw Ridge), Vanessa Hudgens (de High School Musical-films, Bad Boys for Life) en Alexandra Shipp (X-Men: ApocalypseStraight Outta Compton). Hieronder vind je alvast de trailer voor deze musicalfilm:

 

 

Iets heel anders, maar wel net zo spectaculair is de HBO-serie House of the Dragon. Deze prequelserie over het huis Targaryen speelt zich zo'n 200 jaar voor de hitserie Game of Thrones af en vertelt het verhaal over hoe de familie van Daenerys Targaryen jaren geleden alle macht kregen, maar deze macht ook weer verloren door onfortuinlijke omstandigheden. Een exacte datum is nog niet bekend, aangezien men deze serie nog aan het filmen is, maar wel is aangekondigd dat deze serie in 2022 op de streamingdienst HBO Max zal verschijnen. Geniet hieronder van de allereerste teaser:

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 06 oktober 2021 01:32
TAFOL

Nieuwe featurette van Eternals:

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 11 oktober 2021 19:13
TAFOL

Het is alweer 25 jaar geleden dat de eerste Scream uit kwam. In 1996 was deze succesvolle film het nakomertje na franchises als Halloween (1978), Friday the 13th (1980) en A Nightmare on Elm Street (1984). Toch bracht deze horror-/slasherfilm aardig wat poen in het laatje met wereldwijd $173.000.000 aan wisselgeld. Tegelijkertijd lanceerde deze film de carriéres van o.a. David Arquette (Eight Legged Freaks), Neve Campbell (House of Cards) en Courteney Cox (FriendsAce Ventura: Pet Detective). Scream en diens sequels zijn tot en met 2011 allemaal geregisseerd door dezelfde regisseur, namelijk Wes Craven (The Last House on the LeftThe Hills Have Eyes). Helaas is Wes Craven in 2015 op 76-jarige leeftijd overleden, met als erfstuk zijn historische bijdrage aan de horror-/slashercultuur, en is de regie van de 5de Scream-film (met de elegante titel Scream) komen te liggen op Matt Bettinelli-Olpin (bekend van o.a. Ready or Not (2019)).

Scream (de 5de film, niet de originele uit '96) ziet niet alleen de terugkeer van bekende acteurs/actrices uit de vorige films zoals David Arquette, Neve Campbell en Courteney Cox, maar verwelkomt ook nieuwkomers als Melissa Barrera (In the Heights), Jenna Ortega (Jurassic World Camp Cretaceous) en Mason Gooding (Love, Victor). Het verhaal gaat dat een nieuwe seriemoordenaar het spookmasker opzet en een groep tieners de stuipen op het lijf jaagt (met af en toe een moordje tussendoor) met als doel geheimen uit het stille dorpje Woodsboro op te graven. Lukt het de oude garde om Ghostface tegen te houden? Of kan Woodsboro weer rekenen op een bloedbad? Vanaf 14 januari 2022 draait deze film in de bios. Bekijk de trailer alvast hieronder:

 

   

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 12 oktober 2021 20:42
TAFOL

Nieuwe promo voor Hawkeye:

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 14 oktober 2021 20:33
ggj
 ggj

Laatst Loki (2021) afgekeken, was echt een leuke serie 🙂

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 14 oktober 2021 22:32
TAFOL

Nadat er op 22 augustus 2020 voor het eerst het online evenement DC Fandome werd gehouden, werd gisteren (16 oktober 2021) voor de 2de keer dit evenement gehouden. Tijdens deze evenementen staat alles in het teken van DC Comics en de films, videogames, strips en televisieseries die daarbij horen. Veel superheldenfans hadden zich verheugd op dit evenement, omdat er veel onthuld ging worden wat betreft nieuwe trailers en kijkjes achter de schermen van toekomstige films. Zie hieronder de trailer van wat dit evenement precies ging brengen: 

 

 

Een van de eerste films waar DC Fandome een korte teaser voor gaf, was Black Adam. Deze film, met Dwayne Johnson (de Jumanji-sequels, de Fast and the Furious-films) in de hoofdrol, gaat over de zoon van Ramses II, genaamd Teth-Adam. Tijdens zijn leven, in de 13de eeuw voor Christus, imponeert hij de magiër Shazam met zijn goede daden en krijgt hij daarom verschillende krachten toebedeeld, waaronder de mogelijkheid om te vliegen en supersnelheid. Maar in plaats van zijn krachten te gebruiken voor het goede, gebruikt hij deze, onder invloed van een kwaadaardige macht die bezit van hem heeft genomen, om de farao te vermoorden en zelf op de troon te zitten, waar vanuit hij regeert met wreedheid. Na zijn dood wordt hij in de 21ste eeuw opnieuw tot leven gewekt door archeologen die niet weten dat ze een krachtige tiran hebben doen ontwaken, met alle gevolgen van dien. Bijrollen in deze film zijn weggelegd voor o.a. Pierce Brosnan (de James Bond-films, Mamma Mia!) en Aldis Hodge (Straight Outta ComptonHidden Figures). Vanaf 29 juli 2022 in de bios.

 

 

Vervolgens gaf DC Fandome een kijkje achter de schermen bij Aquaman and the Lost Kingdom, de sequel van Aquaman uit 2018. In deze vervolgfilm keren zowel de originele acteurs weer terug (Jason Mamoa (Game of Thrones, Dune), Amber Heard (The Rum Diary, The Danish Girl) en Patrick Wilson (The Phantom of the Opera, Prometheus)), alsook doen een paar nieuwe acteurs hun intrede (Randall Park (Ant-Man and the Wasp, Always Be My Maybe) en Vincent Regan (Troy, Snow White and the Huntsman)). Veel is er nog niet bekend over deze film, maar wel dat deze vanaf 16 december 2022 in de bios draait.

 

 

Hierna kwam er een trailer voor de HBO Max-serie Peacemaker. Het personage Peacemaker (gespeeld door John Cena (Bumblebee, Fast & Furious 9)) werd geïntroduceerd in James Gunn's The Suicide Squad die afgelopen zomer in de bios werd vertoond en deze serie gaat verder waar de film mee afliep, namelijk dat Peacemaker in het ziekenhuis was beland en door Amanda Waller werd opgeroepen om nog meer gevaarlijke missies te doen. Ook deze serie werd geregisseerd door James Gunn en gaat van start vanaf 13 januari 2022.

 

 

Ook de film The Flash kwam aan bod met een gloednieuwe teaser. Ezra Miller (The Perks of Being a WallflowerFantastic Beasts and Where to Find Them) speelt opnieuw de rol van Barry Allen nadat deze al te zien was geweest in Batman v Superman: Dawn of Justice en Justice League. In deze film reist hij terug in de tijd om de moord van zijn moeder te verhinderen, wat als gevolg heeft dat hij daardoor een multiversele chaos in beweging zet die zijn weerga niet kent. Zo komt hij door zijn daden 2 verschillende Batmen tegen; eentje gespeeld door Michael Keaton (uit de Tim Burton Batman-films van de jaren '90) en eentje gespeeld door Ben Affleck die hij al kent van zijn avonturen in Justice League. Ook komt Kara Zor-El (ook wel bekend als Supergirl, het nichtje van Clark Kent/Superman (en gespeeld door Sasha Calle (The Young and the Restless)) om de hoek kijken en keert Kiersey Clemons (SweetheartLady and the Tramp (de live-action versie)) weer terug als Iris West uit Zack Snyder's Justice League. Vanaf 4 november 2022 kun je van deze film genieten in de bios.

 

 

De volgende film waar een kijkje achter de schermen van werd genomen, was Shazam! Fury of the Gods (sequel van de succesvolle film Shazam! uit 2019). Zachari Levi (TangledThor: Ragnarok) keert weer terug als de superheld Shazam en alter-ego van tiener Billy Batson (die gespeeld wordt door Asher Angel (van de Disney Channel-serie Andi Mack). Acteurs uit de originele film, zoals Jack Dylan Grazer (It, Luca) en Djimon Hounsou (Gladiator, Guardians of the Galaxy, A Quiet Place Part II), keren weer terug, maar tegelijkertijd worden ook nieuwkomers als Rachel Zegler (Steven Spielberg's West Side Story), Helen Mirren (National Treasure: Book of Secrets, Fast & Furious 8) en Lucy Liu (Charlie's Angels, Kill Bill: Volume 1) aan de cast toegevoegd. Een plot voor deze film is nog niet bekend gemaakt, maar wel is er al een datum voor: 2 juni 2023.

 

 

En ten slotte was het de beurt aan The Batman, onder de regie van Matt Reeves (CloverfieldDawn of the Planet of the Apes). Vorig jaar werd er tijdens DC Fandome 2020 al een eerste trailer vertoond voor deze film (die je hieronder kunt bekijken), maar nu is er dan, na vele uitgestelde bioscoopdata, eindelijk een tweede trailer voor deze langverwachte film. Robert Pattinson (de Twilight-saga, Water for Elephants) speelt de rol van Bruce Wayne/Batman, samen met Zoë Kravitz (de Divergent-filmserie, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald) als Selina Kyle/Catwoman, Paul Dano (Little Miss Sunshine12 Years a Slave) als de Riddler, Jeffrey Wright (James Bond No Time To Die, Marvel's What If...?) als James Gordon, Andy Serkis (de Lord of the Rings-films, Black Panther) als Alfred Pennyworth en Collin Farrel (Saving Mr. BanksTotal Recall) als Oswald Cobblepot/The Penguin. Deze film speelt zich af in het 2de jaar dat Bruce zich voordoet als Batman, wanneer hij een corrupt complot ontdekt dat nauwe verbanden heeft met zijn eigen familie, maar ook met een befaamd seriemoordenaar in Gotham City, de Riddler. Vanaf 4 maart 2022 draait deze film in de bios. Geniet alvast van de trailers:

 

 

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 17 oktober 2021 17:18

Ik heb echt zin in de films. biggrin duim  

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 17 oktober 2021 18:01
Raven
Geplaatst door: @ggj

Laatst Loki (2021) afgekeken, was echt een leuke serie 🙂

Ik begin er morgen aan. en kijk hem dan ook wel af.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 17 oktober 2021 21:17
TAFOL

Internationale trailer voor Ghostbusters: Afterlife:

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 18 oktober 2021 16:37
TAFOL

Laatste trailer voor Red Notice:

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 21 oktober 2021 15:45
TAFOL

14 jaar geleden kwam er een spel uit voor de Playstation 3 genaamd Uncharted: Drake's Fortune. In deze videogame moest Nathan Drake, een avontuurlijk personage dat geïnspireerd is door Indiana Jones en Lara Croft, kostbare schatten zien te veroveren van over de hele wereld, vaak geholpen door zijn vriend en mentor Victor 'Sully' Sullivan. In de sequels die van deze game uitkwamen, werd Nathan ook vaak vergezeld door zijn vrouw en mede-schatzoekster Elena Fisher en ex-vriendin Chloe Frazer. Op zijn avonturen heeft Nathan al onder andere goud uit El Dorado, een kostbare edelsteen uit Shanbhala en een verdwenen schat uit Libertalia meegenomen. 

 

Al sinds de eerste game is uitgebracht, tracht filmstudio Sony Pictures om deze spellenreeks in een officiële film om te zetten. In eerste instantie was het de bedoeling dat acteur Mark Wahlberg (The Italian Job, The Departed, Transformers: Age of Extinction) de rol van Nathan Drake zou gaan vertolken, maar omdat het zo lang duurde om de film in produktie te laten gaan en daardoor Wahlberg te oud was om Nathan te spelen, is uiteindelijk gekozen voor Tom Holland (Spider-Man: Homecoming, Avengers: Endgame). Toch wilde de studio Wahlberg niet helemaal aan de kant zetten, dus heeft deze de rol van Victor 'Sully' Sullivan gekregen. In maart 2020 begonnen de camera's met filmen, wat meteen weer stop gezet werd door de coronapandemie, waardoor de film pas weer in juli 2020 in produktie ging. En nu, na jaren van ontwikkelingen en oponthoud, is de film eindelijk klaar voor het grote publiek.

 

In Uncharted, een episch wereldomvattend avontuur, gaan Nathan Drake en Victor Sullivan op een gevaarlijke zoektocht naar de 'grootste schat die nog nooit is gevonden', terwijl ze ook aanwijzingen proberen te vinden die misschien wel leiden naar Nathan's langvermiste broer. De bijrollen in deze film worden vertolkt door Sophia Taylor Ali (Truth or Dare) als Chloe Frazer, Tati Gabrielle (Chilling Adventures of Sabrina) als Braddock en Antonio Banderas (Desperado, The Mask of Zorro en de Shrek-franchise) als de tot nu toe onbekende slechterik. In de bios vanaf 18 februari 2022. Bekijk hieronder alvast de allereerste trailer:

 

   

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 21 oktober 2021 17:21
Raven

Vandaag Loki gekeken en kan nu al niet wachten op seizoen 2 (ook mooie ideeën voor MOC's). Ook Dune verorbert maar daar had ik meer van verwacht.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 21 oktober 2021 19:09

Ik had geen enkele verwachting voor Dune en vond het een prachtfilm, ook al had het niet veel plot.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 22 oktober 2021 01:21

Ik ben laatst begonnen met 'What if'.

Ik ben nog niet zo onder de indruk van die serie. Misschien waren de verwachtingen te hoog. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 26 oktober 2021 08:07

Lightyear | Teaser Trailer - YouTube

17 juni 2022 (als er niks wordt geschoven): Lightyear.

Het verhaal over de piloot/astronaut, waar later een speelgoedlijn van zou worden uitgebracht, met Chris Evans (Captain America) als Buzz Lightyear. Ziet er gaaf uit! bigsmile  

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 27 oktober 2021 21:41
TAFOL

Die trailer ziet er echt vet gaaf uit. Toen Lightyear werd aangekondigd tijdens de Disney Investor Day in december 2020, werd ik er nog niet echt warm of koud van. Tuurlijk was het gaaf dat ze bij het creëren van de eerste Toy Story-film al meteen in gedachten hadden dat Buzz afgeleid was van een personage in een of andere epische blockbuster. Maar aangezien ik de ontwikkeling van het personage van Buzz in Toy Story 4 nou niet echt geweldig vond (door alle films werd hij alleen maar gedegradeerd tot tweede viool naast Woody en in de 4de film was het net of ze hem nog dommer hadden gemaakt door de running gag van een pratend geweten), wist ik niet zeker wat ik moest vinden van een Buzz Lightyear solo-film. Enige lichtpuntje was dat deze film geregisseerd zou worden door Angus MacLane, die medeverantwoordelijk was voor de regie van Finding Dory (die ik fantastisch vond) en dat Buzz zou worden ingesproken door Chris Evans.

 

Maar nadat ik vandaag de trailer voor Lightyear had gezien, was ik om. Deze film ziet eruit als een buitengewoon epische sci-fi astronautenfilm, met kleine hints uit de Star Wars-films en Captain Marvel. Ik ben erg benieuwd naar het verhaal, de verschillende personages en hoe Chris Evans de rol van Buzz gaat vertolken als ik deze film definitief ga zien in de bios vanaf 17 juni 2022. Hierbij een direct filmpje in plaats van de link:

 

 

Ook is er een nieuwe trailer voor The Wheel of Time. Vanaf 19 november op Amazon Prime:

 

 

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 27 oktober 2021 23:19
TAFOL

Trailer #2 voor House of Gucci:

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 28 oktober 2021 20:12
TAFOL

Nieuwe trailer voor het 2de seizoen van The Witcher:

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 29 oktober 2021 16:58
Human

Heb jij nog wel tijd om te bouwen met al die series en films die je volgt? look  

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 29 oktober 2021 17:04
Raven

Ik kijk veel series altijd tijdens het bouwen. Dus valt te combineren.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 29 oktober 2021 17:27
TAFOL

De afgelopen 2 jaar heb ik vooral sets op de foto gezet voor op mijn Brickshelf. Nu dat ten einde loopt, ben ik momenteel bezig om mijn lege dozen te verkopen op Marktplaats (wat tot nu toe zo'n €400,- heeft opgeleverd). Met het geld dat ik daarmee verdien, ben ik van plan om Iris-ladekasten aan te schaffen, zodat ik mijn sorteersysteem kan veranderen en op deze manier sneller en handiger MOC's kan bouwen. De komende maanden zul je dus zeker nog geen MOC's van mij zien, maar zodra ik mijn nieuwe sorteersysteem op orde heb, zul je mij zeker meer zien bouwen. 

 

Ik volg niet alles wat op televisie, op een streamingservice of in de bioscoop komt. Zo heb ik bijvoorbeeld geen interesse in Halloween Kills, de nieuwe Scream of The Hitman's Wife's Bodyguard. Het meeste kijk ik wel (zo ben ik vorige week, tijdens mijn vakantie, naar zowel No Time To DieThe Last Duel en Venom: Let There be Carnage geweest en heb ik de series Firefly en Terra Nova gekeken op Disney+), maar ondertussen houd ik nog genoeg tijd over voor mijn LEGO-hobby. Ik heb ook geen vriendin/vrouw en/of kinderen, dus dat scheelt zeker in mijn dagindeling. 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 29 oktober 2021 17:43
Human liked
Raven

Terra Nova is wel jammer dat dat nooit is voortgezet. In dezelfde trend ben ik gister begonnen aan La Brea

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 29 oktober 2021 18:55
TAFOL

Kleine featurette van Steven Spielberg's West Side Story:

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 30 oktober 2021 00:49
TAFOL

Star Wars kent veel personages, van Jedi's, Sith's, Ewoks, Gungans, Jawa's, Tusken Raiders en nog veel meer soorten en maten. Een van de interessantere personages uit het Star Wars-universum die inmiddels tot cultstatus is verheven, is Boba Fett. Voor het eerst kwam deze premiejager voor in de Star Wars Holiday Special uit 1978, waar hij maar een klein rolletje had. Pas later, in The Empire Strikes Back en Return of the Jedi, kreeg Fett een wat prominentere rol en in 1 van de prequel-films (Attack of the Clones) kreeg men een wat beter perspectief in zijn geschiedenis.

 

Boba Fett begon op jonge leeftijd als een kloon van zijn vader Jango Fett (gespeeld door Temuera Morrison (Aquaman, The Mandalorian seizoen 2)), die ook premiejager was. Tijdens Attack of the Clones werd er namelijk op de waterplaneet Kamino in het geheim een grote groep genetisch gemodificeerde klonen vervaardigd die als leger kon dienen voor de Republiek. Jedi Obi-Wan Kenobi (Ewan McGregor (Black Hawk DownBig Fish)) kwam hier per toeval achter toen hij wilde achterhalen wie er een mislukte moordaanslag op prinses Padmé Amidala wilde plegen. Dit bleek Jango te zijn, in opdracht van de tot de donkere zijde overgelopen Count Dooku (Christopher Lee (de Lord of the Rings-trilogie, The Man with the Golden Gun)). Deze ontdekking leidde uiteindelijk tot de allesomvattende kloonoorlog (The Clone Wars), die een aantal jaar in beslag nam en vele levens eiste.

 

Nog voor de kloonoorlog begon, verloor Boba echter al zijn vader, waardoor hij alleen moest opgroeien. Veel is er niet echt bekend over Boba's tienerjaren, maar wel dat ook hij een premiejager werd om de nagedachtenis van zijn vader te eren. Pas toen hij in The Empire Strikes Back door Darth Vader werd ingehuurd om de bemanning van de Millennium Falcon op te sporen, kwam hij weer in beeld. Ook was er een aparte premie gezet op Han Solo (Harrison Ford (de Indiana Jones-films, Blade Runner)) door de beruchte gangsterbaas Jabba the Hutt, die Boba uitvoerde. Nadat hij zijn  premie had geïnd, bleef Boba in Jabba's paleis om toe te zien hoe de vrienden van Solo tijdens een reddingspoging in de kraag werden gevat en als lunch moesten dienen voor de vleesetende sarlacc. Niet alles ging echter volgens plan en door een onfortuinlijke samenloop van omstandigheden belandde Boba uiteindelijk zelf in de kuil waar de sarlacc zich bevond.

 

Door de jaren heen dachten miljoenen fans dat dit het einde was van Boba Fett. Niemand had ooit kunnen ontsnappen uit de sarlacc-kuil, dus 's werelds favoriete premiejager wellicht ook niet. Toch gloorde er echter hoop aan de horizon tijdens het eerste seizoen van The Mandalorian, toen een paar bekende laarzen en een stukje cape in beeld kwamen tijdens de laatste seconden van de 5de aflevering. Had Boba het misschien toch overleefd? Veel fans hoopten van wel en hun vermoedens werden, tot grote opluchting, bevestigd toen bekend werd dat Boba Fett terug zou keren in het tweede seizoen. Hierin hielp hij Din Djarin om Grogu (ook wel Baby Yoda genoemd) af te leveren bij de Jedi, met behulp van huurmoordenaar Fennec Shand (Ming-Na Wen (MulanAgents of S.H.I.E.L.D.). 

 

Pas tijdens een post-credit scene van de laatste aflevering van seizoen 2 van The Mandalorian werd bekend dat Fett na deze avonturen was terug gekeerd naar Tatooine. De troon van Jabba the Hutt (die vermoord werd in Return of the Jedi) was inmiddels overgenomen door zijn linkerhand Bib Fortuna en nog steeds vierde de misdaad hoogtij op deze zandplaneet. Boba zag dit echter niet zitten, dus schoot hij Fortuna neer en ging hij zelf op de troon zitten met Shand bij zijn zijde, wat dus betekende dat hij de scepter van de misdaadwereld op Tatooine in handen kreeg. Een dag nadat de aflevering was geweest, kwam er dan ook een officieel persbericht dat onze favoriete premiejager in een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan, zijn eigen serie zou krijgen genaamd The Book of Boba Fett. Veel fans waren dolenthousiast door deze bekendmaking en het wachten was begonnen op het eerste beeldmateriaal...

 

Tot vandaag. Al een tijdje geleden had Disney al bekend gemaakt dat The Book of Boba Fett vanaf 29 december 2021 en nu is dan eindelijk de allereerste trailer verschenen van deze Disney+-serie. Het concept doet me een beetje denken aan The Godfather, wat mij alleen maar meer blij maakt. Hieronder kun je de trailer in al zijn glorie aanschouwen. Ben je al net zo enthousiast als ik?

 

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 01 november 2021 23:28
Pagina 6 / 7
Deel: